- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
alkatraz3000 #3 üzenetére
SE 2020-nak sajnos botrányos az akksija. Anyumnak olyat vennék, de az az akkumulátor, pedig ő nem nyomogatná sokat. Nagyon jó áron is van, de a videókat nézve szörnyű az az akku.
-
shteer
titán
válasz
alkatraz3000 #9 üzenetére
én megvárom, tavasszal lesz 5 éves a máig hibátlan működésű 6S-em (első iphone-om, 220k) és 12 Pro a cél
ez mellett is szar a céges A50. gyűlölöm.
-
buherton
őstag
válasz
alkatraz3000 #3 üzenetére
Nincs azzal sem gond, hogy szereted két évente cserélni a telefonod.
Nekem idén vett Xr-em van. Tetszik a teli kijelző, a Face ID és nem akartam régi modellt, mert hosszútávon tervezek. Persze sokat fizetni sem akartam, meg kellett a viszonylagos hosszú akkumulátor idő. Az már mellékes hogy egy Androidos telefonnal sem voltam megelégedve. A tisztázás kedvéért az iPhone sem a szívem csücske, de nekem jobban bevált.
-
Carasc0
őstag
válasz
alkatraz3000 #4 üzenetére
Youtube videókon látott tesztek alapján rém rossz akksija van a 12 és a 12 pro-nak. Iphone 11 tovább bírja mint a 12. Sztem az szégyen. Igaz az XS-hez képest te jobbnak érzed, ami igaz is. De a 11-hez képest visszafejlődés van. Kamera tényleg jó.
SE 2020-t akartam volna én is anyumnak.... Akksija még nagyobb botrány. Kár érte.
-
Silenzio
addikt
válasz
alkatraz3000 #17 üzenetére
Persze. Biztos az enyém is azért romlott el...
Syl:
"Majd ha a mai telefonok akkumulátorai annyit tudnak, mint 20 éve (amikor mindig keresnem kellett hogy hová tettem el a töltőt, mert kb kéthetente volt rá csak szükség)"Ezt írtad. Ha a maiak nem tudnak annyit, akkor kevesebbet tudnak. Nem igaz. Csak többet nyomkodod őket. Ha hetente akarod tölteni, vegyél egy nagy aksis strapa-okostelefont, és nyomogasd napi max egy órát. Meglesz a 10 nap. Ulefone Armor 3W például tudja, pedig droidos.
-
Noukoum
veterán
válasz
alkatraz3000 #17 üzenetére
Azontúl is elég sok face id hibásodik meg mert sérülékeny, és könnyen hal be magától is. Ennek nyilván az is az oka hogy ha 1 szenzor meghibásodik akkor oda az egész.
-
válasz
alkatraz3000 #9 üzenetére
A vásárlókat és a forgalmazókat egyaránt érintő legfontosabb változás az, hogy 2021-től a jelenlegi 1 éves jótállási idő helyett az eladási ártól függően sávosan fog változni a kötelező jótállási időtartam, mely
10 ezer és 100 ezer forint közötti vételár esetén 1 év,
100 ezer és 250 000 ezer forint közötti vételár esetén 2 év,
250 ezer forint feletti vételár esetén pedig 3 év lesz. -
Syl
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #4 üzenetére
Majd ha a mai telefonok akkumulátorai annyit tudnak, mint 20 éve (amikor mindig keresnem kellett hogy hová tettem el a töltőt, mert kb kéthetente volt rá csak szükség)
A fényképezés meg nem érdekel.
Bár ha az Apple kiadna egy Samsung Fold mintájú telefont (alapban X, kinyitva iPad), arra beneveznék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest