Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
ez volt ez első játék ami igazán megtetszett. Ez a szinvilag nagy ott van a szeren
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Romanus
csendes tag
Sziasztok!
Nos én csak kb 2 hete töltöttem le ezt a játékot, és egyszerűen lebilincselő!
Hogy fizetős? Ez hülyeség! Én mind a 11 pályát végig vittem, minden fajta fizetős kisegítő lehetőségek nélkül (ahhoz túl sóher vagyok!:-) ).
Nem azt mondom, hogy egyszerű volt végig vinni minden pályát, de akinek jó logikája van és kitartó, annak menni fog!Üdv
Ui: Ja és én aTab5 MTK6577-en játszottam végig, tökéletesen jól szuperált rajta!
[ Szerkesztve ]
Minden út Rómába vezet!
-
EczkE
veterán
Xperia Minin se jó...
Asszem mindenféleképpen!
-
Graphics
Jómunkásember
Szép szép, de a fejlesztőkről valamit megtudhatunk? mert egy szót nem láttam ,hogy magyarok-e vajon
-
kokyt
senior tag
"Csak az a félre vezető, hogy egy szó sincs róla a hosszú cikkben, hogy nem teljesen ingyenes."
Elolvastad egyáltalán a cikket? Ne keresd, idézem:
"A program ingyenes, ám ha valaki szeretne pénzt költeni, a játékon belül megteheti, néhány fejlesztést ugyanis az úgynevezett in-app purchase módszerrel vásárolhatunk meg."
Az osztályzásnál is van némi kavar Nálad, úgyhogy ezt is leírom:
- free to try = demo
- free to play (in-app purchase) = pénzért könnyítheted a dolgod, vagy van amit csak megvenni lehetIdézet a játék saját leírásából:
"Radiant Defense is free to play without any ads, supported only by in-app purchases. Each in-app purchase greatly enhances your tactical options."Átverésről szó sincs, nevén van nevezve, csak épp el kellene olvasni.
-
Apika
addikt
Köszi az ajánlót! Este ki is próbálom!
-
oalex
senior tag
"Ez így ebben a formában kicsit félrevezető"
Csak az a félre vezető, hogy egy szó sincs róla a hosszú cikkben, hogy nem teljesen ingyenes. Mindenképpen szándékos kihagyás/csúsztatás, mert nekik is feltűnt.
Én nem vezettem senkit félre, nem írtam, hogy rossz lenne a játék vagy ilyesmi. Csak az bosszantott, hogy nem nevezik nevén a gyereket. Ez nem "free" hanem "free to try". Külön kategória s annak örülnék igazán, ha a market-en is külön besorolást kapna. De nem fog, mert pont az az átverés benne, hogy majd úgy is annyira függővé válsz, hogy perkálsz "in-game".[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Alwares
aktív tag
Ez egy baromi jó játék lett, nagyon stílusos, ahogy a többi Hexage játék is. Én a sima Radiantot is nagyon szerettem már, amilyen egyszerű volt annyira lekötött mégis.
És megemlítendő, hogy van már WP7-re ez is és a többi játékuk is (Robotek kivételével). -
vicze
félisten
A készítőknek nagyon látványos ez a stílusú grafikája. Sok hasonló játékukból még ezt emelném ki: Robotek
Aki szerit a körökre osztott taktikai játékokat, annak ajánlott, sokáig el lehet vele lenni.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Az ilyen alkalmazás bemutatóknál lehetne a végén egy QR-kód, és gyorsabban lehetne a letöltésre menni.
-
Locutus
veterán
Nagyon jó game
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
HARDVERAPRÓD
Kipróbálom köszi
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
kokyt
senior tag
Ez így ebben a formában kicsit félrevezető. Rengeteg ilyen free-ként letölthető in-app purchase játékkal játszottam/játszok, és a play kommenteken kívül nem sokszor találkoztam még ezzel a jelenséggel. Lehet, hogy ennél a játéknál így van, nem tudom, még nem próbáltam, de csak emiatt egyáltalán nem írnám le.
Plusz pont, hogy ugyan azt a látványvilágot alkalmazzák mint a Radiant esetében, ami szerintem az egyik legjobb játék androidra
-
oalex
senior tag
Hát az "ingyenes" az elég félre vezető. Ez inkább "demo". Most nem jut eszembe a szak zsargon. Az összes ilyen arról szól, hogy töltsd le (mert ingyen van) aztán kezd el játszani és pont mire elkezdenéd élvezni a dolgokat, a játék olyan radikalisan nehézé válik, hogy csak úgy érdemes folytatni, hogy "ingame" veszel igazi pénzért "upgrade"-eket.
Dr. Kind. a hülye is látja hogy ez fizetett hirdetés, azzal nincs is semmi baj, de a korrektség kedvéért néven szólíthatnád a gyereket: Ingyenes, de csak demo! Ha többet akarsz akkor fizetned kell.!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Dany007
veterán
Na jó, böngészőből nem tudtam feltelepíteni. Bejelentkeztem szépen, kijött a letöltési oldal és semmi. Kijött valami kompatibilitási ablak aminél nem volt jó a p500. =/
Most akkor ennyi? Ezzel a telefonnal nem kompatibilis? Ilyet se láttam még amúgy...
Jó lenne egy QR kód hozzá ha lehet. -
Dany007
veterán
Tyűha! Igenjól hangzik és igenjól is néz ki! Remélem az LG optimus p500-on se akad
Már töltöm is!szerk: amúgy ez a játék is magyar fejlesztő érdeme?
Nem találtam a marketen úgy hogy beírtam a címét... Asszem megnyitom a cikket mobilon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest