Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.
FW 2.2
FW 2.3.4
Pedig érdekelne a program. -
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
A Kétkerék nem jó rá?
-
kiskaktusz
addikt
Nagyon jó kezdeményezés!
Én valami biciklitúrás útvonalas appnak örülnék igazán.. 
-
Mp3Pintyo
senior tag
Kiállított készüléken kívül még életben nem láttam egy ismerősömnél se

Sajna asszem Adobe AIR-t nem is tudom menteni wp7-re, úgyhogy arra alapajiból kellene újra megírni
-
nicu71
addikt
hát nem is merem írni hogy wp7 -en szivesen látnánk!

bár én nagy túrázó vagyok,de csak részleteiben használtam a kék jelzést/ sok egyéb látnivaló egyéb színen van.
-
beef
őstag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Russa sajnos nincs, Navitel van ami vektoros térképet is kezel, persze a legújabb verziója nem kompatibilis a turistautak.hu térképeivel

Ráadásul a demo csak 100KB-os térkép feltöltését engedi és így pont az nem próbálható ki, hogy mennyire akad be pl. egy 10-20MB-os szelvényen.
A Locusnál is úgy látom csak a bitmapes térképet tudja offline betölteni (pl. egy Bükk szelvény kml-be belehal). -
rainmen
aktív tag
Holnap Gerecse 50 teljesítménytúra, részben a Kék-túra útvonalán halad.
-
Mp3Pintyo
senior tag
Itt leírtam egy, módszert ami több alapban nem támogatott telón is futtathatóvá teszi az appot.
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Pont hasonló indíttatásból álltam én is neki a proginak. Az egyik túra során nem találtuk a pecsételő pontot és meg akartam nézni mit írnak róla a TTT fórumán. Persze a net hol volt hol nem volt, úgyhogy elszenvedtünk vele míg meglett.

-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Már a kezdetektől tervezem az iOS verziót, mostmár csak egy kütyü kellene amin iOS fut

-
DarknessHope
senior tag
hát igen az offline a leginkább lényeges.. mert google maps is sok esetben elég lenne csak a Gerecse mélyén a helyek közt ha épp talál egy GPRS jelet az általában kevés hogy lehozza a térképet... idegbaj és beleőszülés nélkül legalábbis

egyébként most hogy kicsit belemásztam ebbe a kék túrautvonalan dologba kedvem támadt túrázni... valamikor végig kéne menni rajta.. legalább egy szakaszán.. mondjuk Balatontól budapestig

-
anubys1984
aktív tag
Lehet tudni, hogy tervbe van-e véve belőle iOS verzió?
-
Mp3Pintyo
senior tag
A Locus Proban a legjobb az egyszerű kezelhetősége, képernyőn megjeleníted a turistautak.hu térképet, majd lemented (akár több felbontásban is) és utána már offlány is eléred.
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Csak direkt a Kéktúrához készítettem. Így is elég sok a meló vele, és messze nincs még feltöltve teljesen adatokkal.
Ha túratérképet akarsz droidra akkor egyértelműen a Locus Pro, mi is azt használjuk útközben. Ezért nem is építettem a progiba ilyen funkciót mivel nincs értelme a Locus mellett mást használni arra, hogy megnézd hol vagy a térképen. -
DarknessHope
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nálunk Galambtúrának hívták.. a SZIE-n ehhez hasonlót.. ott is kellett pecsételni kosmákba.

a gödöllői hév minden állomásánál kell inni..
na de egyébként jó ötlet egy ilyesmi program.. de egyébként ez csak a túraútvonalon megy? és máshol nem jó? tehát pl. Russa hoz hasonló térképet nem tudja használni...
van egyáltalán russa-hoz hasonló androidra? mert Russa konkrétan nincs.
-
Mp3Pintyo
senior tag
Van elég korcsma útközben, de ha mindegyikben "pecsételsz" az tuti detox :-D
-
PowerBuldog
veterán
Először azt hittem ez a kéktúra olyan mint a sörtúra, csak hosszabb... de nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Warships
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én valami biciklitúrás útvonalas appnak örülnék igazán..