Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhv01
újonc
Üdv!
Meg tudná mondani valaki, hogy Vector hogyan győzhető le?
Ha csak elugrálok a drónok elől nem tudok tovább jutni új pályára, hogyan lehet neki dobni a drónt? -
SkyLine77
csendes tag
Hogyha újra teszem a telefont akkor újra kell kezdeni az egészet?? Mert már nagyon soká eljutottam és idegesítő lenne ha elveszne ... facebook s google+ -al szinkronizáltam.
-
Ihsahn
tag
BB10-re is van már a minion rush.

Sőt, RR3 is, nagyon disznó a grafikája és nem is akad, pedig "csak" 2 mag, igaz, 2 giga ram is van mellette...
-
Volkov
senior tag
"Azt a G izét lehet gyűjteni. Minden pályán lehet találni...jól el van rejtve. Én is van, hogy mikor már elmentem mellette esik le, hogy hééé, ott volt egy"
Igen, közben találtam 3 db-ot.
Már csak pár ezer kéne
Amúgy iphone 4 pár óra játék után:
és max 1 FPS. -
Volkov
senior tag
Két dolog bosszant:
-úton és munkahelyen pihi időben nem enged játszani vele: sír az internetért
-baromi drága az a G izé, s arra nem jöttem rá, hogy olyat hol lehet találni ingyé.Ez az egész töltsd le ingyen s utána fizess baromi sokat modell kezd egyre idegesítőbb lenni

-
xenom0rph
őstag
"""""""""""ingyenes""""""""" azt ha tovább akarsz jutni fizess
-
hadrian77
csendes tag
Be kell írni a youtube-on, hogy minione banana egyből kiderül, hogy nem véletlenül kell banánt gyűjtögetni.

-
Graphics
Jómunkásember
Kipróbáltam ,tetszik, ámbár nem értem, hogy miért dob mindig új pályára, meg mi a szisztéma...
Még tanulni kell

-
arni0419
csendes tag
Tényleg frankó játék

-
Dilikutya
félisten
A Carmageddon mindössze 1 napig volt ingyenes Androidra, valamikor június elején talán. Pont elcsíptem a hírt valamelyik portálon, le is csaptam rá (de amúgy sem sok, 400-500Ft, a Prince of Persia Classic is, csak megvenni nem tudom, mivel Maestro kártyát a Play nem fogad el).
Real Racing-ből talán a 2. rész az, ami megjelent WP-re, de úgy hallottam, nem lett egy túl jó, látványban elmarad az androidostól (Samsung Apps-on amúgy most 308Ft, meg a Nfs Most Wanted is).Amúgy borzasztó lassan indul el a Minion Rush, valamit nagyon tölt, már akkor tudtam, hogy nem érdemes vesződni vele
. -
G4bi89
senior tag
4.3 alatt több felhasználó mellett az intro közben kilép
Érdekes, hogy az elsődlegesen beállított profilnál nincs baj. -
BenHans
addikt
+1 Meg amúgy is jó kicsit kikapcsolni, és szvsz ezt csak hasonló filmekkel lehet, hiába felnőtt az ember.

Nem fogok azért [Band of Brothers]-t nézni mikor feszült vagyok és ki akarom zárni a külvilágot, csak azért mert nem vagyok már gyerek. (Pedig nagy kedvencemről van szó.)
Meg aztán miért baj ha belül az ember egy porcikája gyerek marad...
-
sien
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
teljesen jó játék felnőtteknek is, csak el kell jutni abba a korba, amikor rájön az ember, nem attól lesz felnőtt hogy a carmageddonnal játszik

Silverr: nálam is ez volt napokig, a gyerekek kitartása miatt maradt csak meg, én már törölni akartam akkor amikor először megakadt valahol 63% nál. aztán egyszer csak letöltődött.
-
Silverr
aktív tag
El sem indul ez a valami, letöltésnél hibát ír ki...
-
SL-27
tag
Zsír kis játék. Én egy hete nyomatom. A 3. pályán néha sikítva játszok, mert olyan gyorsan jön egy-két akadály, hogy nem látom

Megjegyzem... mintha a Nexus 7-esem melegedne tőle, de rendesen.
Mondjuk lehet nem tett jót neki a kinti 40 fok se
-
lecsobacsi
csendes tag
Én is ezt akartam írni... [link] ezt csak a "fluffy unicorn"-ra
Viszont a G mint Gold... Ezen behaltam!
(Bog, csak neked, csak most: G = team Gru) 
Amúgy tényleg jó játék, bár már hetek óta nem játszottam vele (tableten)... Én meguntam, hogy csak 2 pályán váltakoztak a dolgok... De ezek szerint van 3. pálya is...

-
gabor85
őstag
Ecca ecca eccavúúú

-
-
BenHans
addikt
Nagyon jó unaloműző!
Köszi a bemutatót, újra lesz mivel játszani... -
Dilikutya
félisten
Gyerekeknek elmegy, felnőttként inkább a júniusi promóból szintén ingyen megszerzett Carmageddont vagy a Real Racing 3-at favorizálom mobilon. Prince of Persia Classicból is volt valami promo, de abban aranyat kell gyűjteni a pályák feloldásához, az alapból kapott arany csak a második pályára elég. A Prince of Persia Retro pedig szintén ingyenes, kár, hogy csak iOS-re érhető el.
Kipróbáltam, van özön ilyen játék, az Iron Man 3: The Videogame is ugyanez. Ez a baj az ilyen alkalmazásboltokkal, van variáció egy témára jó sok. -
Graphics
Jómunkásember
Despicable Me Minion Rush, ez a teljes neve

-
A Despicable Me című Gameloft játék ugyanez? Mert Minion Rush néven nem találom Play-en...
-
törölt tag
Bog, ugye nem láttad a rajzfilmeket?
-
beast27
senior tag
Én azóta játszom vele mióta kiadták elég fain kis játék engem még mindig le tud kötni, rekordom 250k+
-
kár, hogy nincs WP-re...

-
Lavar
aktív tag
Szedjétek csak, én is játszottam vele sokat még mikor kijött, jópofa, szépen néz ki, főleg ha szereted az ilyen futkározós fajtát.

-
BiP
nagyúr
A hétvégén láttam a vonaton, hogy valaki játszott ilyesmi stílusú játékkal, csak vonatos volt. Nem ismertem, de ezek szerint az a Subway Surfers volt. Ma is tanultam valamit

Most látom, hogy Temple Run viszont van WP8-ra, így azt ki is próbálom. -
HawerKing
őstag
Ar/ertek 9/10 ?
Szep a grafika -
wertigo1984
őstag
Koszi a tesztet, tabon meg jobb!

-
SkiDev
őstag
Köszönöm a gyors választ Bog!
Akkor gyorsan le is kapom Playről és hadd szóljon! 
-
SkiDev
őstag
A szerkesztőség nem találkozott véletlen hibákkal? Megnéztem Playen, de mostanában elég sok a negatív hozzászólás, miszerint a facebookkal nem szinkronizál, illetve sokszor történik adatvesztés.
-
Graphics
Jómunkásember
Jópofa, délután ki is próbálom
-
Ádám16
addikt
Régóta játszok vele, én nagyon szeretem.
-
Styleboy
tag
Azért ha már minden tízes, és még ingyenes is akkor az át/érték elég fura számomra hogy egyedül az 10/9. De ez a saját véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Robotporszívók
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)