Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Debilon #3889 üzenetére
Az OK, de a sémaváltásról nem tesz közzé infót, így a Robot azt nem tudja használni a fényerő változtatásához. A Twilight üzeneteit viszont igen.
De, ha ragaszkodsz az idő alapúhoz, akkor én úgy csinálnám, hogy egy parancsba tennék egy 60 és egy 40% -os fényerőállítási műveletet. Mindkettőhöz adnék egy-egy dátum és idő -> adott idő van feltételt, ellentétes időintervallum (tól-ig) értékekkel. A kikapcsolást (a 60, vagy 40% -tól eltérő beállítás visszaállítását) találd ki, hogy milyen eseményhez szeretnéd kapcsolni (pl. GPS kikapcsolt).zeon.hu:
Nekem az esemény hozzáadásakor, a külső alkalmazásoknál, most 4 db Autoinput lehetőségem van.teo77:
Meg lehet csinálni, de 10 perces időközökkel sztem sokkal több erőforrást igényelne, mint ha egyszerűen bekapcsolva hagynád a Wifit és esetleg a saját eszközeidre korlátoznád a csatlakozást, hogy ne menjen idegen hálóra. -
törölt tag
válasz
Debilon #3885 üzenetére
Nekem fura, amit írsz. A 60% -ot nem értem. Ha balról, hátulról süt a nap, akkor nekem néha még a 100% is kevés. A többit vágom. Sokféleképpen megoldható. Lehet konkrét időpont szerint is, de talán van "kifinomultabb" megoldás is. Pl. felhasználhatod a telód fényszenzora által mért értékeket, vagy, mivel a GPS egyébként is aktív, az adott helyen, dátum szerint, a napkelte és napnyugta időpontját is használhatod eseményként. Írd meg, hogy melyik megoldást szeretnéd és vázolom a részleteket!
-
Debilon
addikt
válasz
Debilon #2453 üzenetére
ebben a hsz-ben #2453 kerestem megoldást, hogy navi elindítása esetén felelemelje a fényerőt és kilépéskor pedig tegye alapra.
működik a dolog, de ha hosszabb készenlét, vagy 2-3 nap elteltvével indítom bármelyik navi app-ot, akkor nem működik a dolog, kézzel kell elindítanom a dolgot, a fényerő visszavétele működik rendesen
app-ból kilépve majd vissza akkor már működik minden ahogy kell.
mi okozhatja ezt?
-
törölt tag
válasz
Debilon #2453 üzenetére
Az "alkalmazás leállt" helyett, próbáld meg az "alkalmazás elvesztette a fókuszt"! Ha így jobb, akkor a fényerőnövelő műveiet eseményét is állítsd át alkalmazás elindultról, fókuszba kerültre!
Csoportot úgy tudsz csinálni, hogy a Robot menüjében, az alkalmazásoknál kijelölöd, alul, az ikonra bökve, létrehozol egy cimkét, elnevezed és hozzáadod az alkalmazást. Ezután viszont az eseményeknél az alkalmazás helyett, az alkalmazáscsoportot kell választanod, ha az egész csoportra szeretnéd alkalmazni a műveketeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest