Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartatamas
senior tag
Gondolkodtam rajta, de nem tudom pontosan. Lehet hogy ez normális. Úgy értem hogy amíg a kikapcsolás folyamata van addig lehet hogy többször kiváltódik a "Hálózati állapot megváltozott" esemény valamilyen ok miatt, a "mikor" paraméter csak egy szűrő rá amely valószínűleg minden kiváltáskor teljesül.
Lehet azt kellene csinálni hogy az első parancs legyen egy változó beállítás, mondjuk "kikapcsolásAlatt"=logikai igaz. Az esemény feltételébe még tedd bele hogy ÉS NEM "kikapcsolásAlatt". Ez garantálná hogy csak egyszer futna le (ha nem jön a változó beállítása előtt az újabb esemény). És a Várakozás művelet után pedig visszaállítanád logikai hamisra.
-
bartatamas
senior tag
Félreértettük egymást. Ezt a módszert akkor kell használni ha plugin nak akarsz változót átadni.
Ha a TTS műveletnek, akkor ott az Összefűzés operátort javaslom. Itt több kifejezést lehet neki megadni, ezeket kiértékeli, összefűzi és az eredményt átadja a tts-nek. Itt most tipikusan Szöveg konstans és Változó érték kifejezéseket fogsz összefűzni.
-
mttssz
senior tag
Kifutottam a szerkesztesbol.
Illetve az lenne a kerdesem meg, hogy azt lehet-e monitorozni hogy a kepernyo lezarva/feloldva lett-e, vagy csak elsotetult/vissza, ugyanis egy parancsparom lefut igy telefonalas kozben es utan is, amikor a kozelsegerzekelo miatt elsotetul a kep. -
törölt tag
Azt kell megértened, hogy a naptár, az egy másik alkalmazás. Annyi köze van az automatizálókhoz, hogy a Google készített a naptárhoz API -t. Ez egy kapcsolódási pont. Ha egy naptáresemény bekövetkezik, akkor annak bizonyos adatait a rendszer "közzéteszi". Ezt tudják más alkalmazások felhasználni. A naptáreseményeid, tudomásom szerint nem érhetőek el külső alkalmazás számára. Csak a bekövetkezésükkor küldi az infót a rendszer. A Robot semmit sem tud az "ébredj fel" naptáreseményedről mindaddig, amíg a naptár alkalmazás nem küldi az infót, hogy "Halló, kedves alkalmazások! Aktív lett egy "ébredj fel" nevű esemény! Érdekel valakit?" Ahhoz, hogy időzített eseményeket, csoportokban felhasználj, az automatizálónak ismernie kell őket. Ez csak úgy oldható meg, ha magát a naptáreseményt is az automatizálóban hozod létre (mondjuk egy időzített riasztás parancsba ültetésével, amire aztán hivatkozni tudsz).
-
törölt tag
Ez nem fog menni (hogy is mehetne?). A figyelt esemény lényege, hogy annak bekövetkezése váltja ki a műveletek végrehajtását. Ha nem következik be, akkor az annak kezdetétől visszamenőleges idő sem definiálható, hisz a program számára nincs a viszonyításhoz kiindulópont. Ezt másképpen kell megoldanod. Pl. külön riasztás a naptárban az esemény előtt. Arra már tud reagálni a Robot és ahhoz a kiindulóponthoz már lehet várakozással késleltetést beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest