Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #7471 üzenetére
Milyen lehetőséget szeretnél még?
Nem fogadott hívás adott számról megteszi és ingyen van.
Email ingyen van. -
válasz
Tesztelo.hu #7467 üzenetére
Gondolom azon a telón, amire meg szeretnéd osztani a netet csak hívás és sms lehetőség van. Ebből tudsz válogatni. Ha olyan telefonra akarod megosztani, amin van ugyan net, de a másikét használnád inkább (mert nagyobb az adatkeret), akkor arra a webhook esemény lenne a megoldás, de azt úgy tudom, hogy a robot nem ismeri. Ha tévednék, akkor ezer bocs.
-
Somatom
veterán
válasz
Tesztelo.hu #7332 üzenetére
Valahogy egyértelműsítsük, hogy melyik teló az első, és melyik a második, mert nem tudom, hogy mit nem értesz. Az autóban levő teló mindenképpen küld egy üzenetet a nálad levő telónak, ha bármelyik élesített szenzorán (hang, fény, rezgés, mozgás, stb.) eseményt érzékel. Ez az üzenet lehet e-mail, sms, vagy notibar értesítést felhasználva bármilyen üzenet, amit a Robot el tud küldeni. Tehát, kapsz egy infót a telódra. Te eldöntöd, hogy ez vakriasztás-e. Ha az eseményt Te váltottad ki, akkor nyilván nem foglalkozol az üzenettel és ennyi. Ha viszont éles a riasztás, akkor üzensz az autóban levő telónak, hogy kezdje el X időnként küldözgetni a pozícióját.
Ne érts félre, semmit sem szeretnék rád erőltetni! Itt ülök két telóval és próbálom összehozni, amit szeretnél. Látok is rá esélyt, mert tudom detektálni a Robottal a két teló BT kapcsolatát. Viszont, úgy néz ki, hogy hiába hoznám össze, mert nem biztos, hogy a Te két telóidon is ugyanígy működne. Tök más a két telóm BT keresés aktiválásának a módja. Tehát, ez eszközfüggő. Kerestem olyan BT kapcsolódás segítőt, ami Tasker plugin, de eddig még nem találtam olyat, ami jó és értem is a beállítását.
Csak a koncepciódat nem értem. A tolvaj beül, matat, lop, próbálkozik, stb., de erre nem történik semmi. Az autóban levő teló arra reagál, ha a tolvaj rá tudja adni a gyujtást, vagy, esetleg már a motort is elindította. Ekkor a teló küld a tiedre egy üzenetet. Minek? Hogy még integethess a tolvajnak, ahogy elhúz a verdáddal? Aztán hogyan tovább? Mert ha ennyi, akkor sztem tök fölösleges volt Robotolni. Szóval, nem nagyon értem a dolgot. -
Somatom
veterán
válasz
Tesztelo.hu #7327 üzenetére
Mit szólsz egy ilyen megoldáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest