Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
Egész szórakozató játék, el lehet vele ütni az időt

A felület is teljesen jó, tetszik, hogy ilyen egyszerű, letisztult -
axioma
veterán
Ezt mar extrakkal csinaltad? Mar csak miheztartas vegett magamnak, ennel sokkal gyengebb sikerult igy masfel nap utan, 219 es 356 (ezt a modot jobban szeretem), de meg nem neztem meg a bevaltosdit.
Amugy gyakorlatilag az a lenyeg, hogy zarodo vonalakat gyartsunk... bar erdekes, hogy pontban ez csak annyival tobb, amennyi plusz pont eltunik, de a kevesebb szin miatt konnyebb megint ilyet osszehozni. Felraktam az itt lentebb emlitett bopbop-ot is, ott tobb eszjateknak tunik az atlokkal megspekelve minel hosszabbat csinalni.
-
C$abi
aktív tag
Én kipróbáltam szerintem egész jó játék. Elvagyok vele WC-n.

-
marceeh
tag
köszi a tesztet
, végre valami értelmes játék 
-
-
Johnny194
aktív tag
Windows Phone-ra is van/volt: [link]
-
ZS3NI
őstag
Pár napja játszok már vele, egészen le tud kötni. Néha még törölni is elfelejtek miatta.

-
Oké, hogy a társadalom mindig változik, mindig van újabb generáció, de ez a játék az én gyerekkoromban is ment már más néven.
Akárhogy is, aki kitalálta, hogy újracsomagolja, mert az emberek egy év alatt is elfelejtik az ilyen játékokat, az okosan csinálta. A következmény (toplista) pedig szerintem rólunk, fogyasztókról egy szegénységi bizonyítvány.
-
HawerKing
őstag
Szerintem rohadtul feltudja idegesiteni az embert
legalabbis nekem tul nehez 
-
Ali G.
senior tag
ez a játék engem 10 játszma után csak felhúzott, már vagy két hete teszteltem de miután nem tudsz több pontot elérni nagyon unalmas,kicsit lehetne könnyebb is

-
tipuka
addikt
még több alkalmazást a népnek! a Timely ébresztő órát azóta használom, amióta, ti megmutattátok, hogy milyen jó.

-
BDave
őstag
Van egy másik, ami nagyon hasonló, talán még jobb is, támogatja Google Play játékokat is:
bopbop -
Én személy szerint nagyon szeretem!

Ennél feljebb viszont még nem sikerült mennem...

-
darvinya
titán
De mi a toszért 13MB-os az app.

Ilyen egyszerű játékban mi foglal 10MB-ot?????
-
DMG
senior tag
Az alacsony akuszetet jelsző kép mire utal? Zabálja az akkut vagy mi?
-
törölt tag
Köszönöm a tesztet, már töltöm is.

-
butyek
senior tag
Most azon kívül, hogy vonalakkal kell pöttyöket összekötni, ez mennyiben másabb, mint akármelyik diamond, jewel, stb. játék, amikben kb ugyanez a feladat?
-
"A Dots névre hallgató játék a nyár elején jelent meg iOS platformon, az egyszerű játékmenet ellenére hamar óriási tett szert"
népszerűségre?
Amúgy nagyon innovatív, ez már gyerekeknek is jó kis fejlesztés lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, végre valami értelmes játék