Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
akkor en meg félúton járok:-D
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az Aviate "csak" 81 megát
ez most sok vagy kevés szerintetek?? 
-
tonyrulez
őstag
Utóbbi 2 napban csak nekem jelent meg low-res Today's Photo? Mindig azt állítom be háttérnek, de ezekre fáj ránézni.
-
zermi
aktív tag
Van új frissítés !

-
Off topic: Android 5.0 [link]
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Hát a jó isten tudja, hogy mi az a 701
.Más: Itt a frissités: v2.0.0.4b111, aki a magyar verziót használja, az a törlés után tisztítson valami progival, teló újraindít, és úgy telepít.
Más: Foci VB 2014 Brazília app hun frissítve: [link]
-
zermi
aktív tag
Van frissítés, az időjárás helyszínt most már jól mutatja.
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Úgy hiszem, hogy ez már nem kér kódot. A többi hibát nem néztem....gps-t....
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nekem megvan

Más: Úgy ahogy sikerült magyarítanom, úgy mint a régit, kb 85 %-ban. Sajnos többet nem lehet benne átírni. És a másik hiba ugye, hogy így nem lehet használni a térképet, de ha valaki így akarja használni, tessék:

Következő magyarításom lesz: ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers
-
zsoltzsolt
addikt
Nektek a Spaces fülön a TODAY szóban az y jobb felső ága nem hiányzik? Mert nálam csonka az y. :-)
-
Vica0712
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nekem valami kimondhatatlan Svédországi várost mutat az időjárás.

-
tonyrulez
őstag
Időjárás widgettel mi a fene van? GPS-em be van kapcsolva, navigáció látja hogy hol vagyok, otthoni és munkahelyi cím is be van állítva, mégis más helyeket mutat időjáráshoz (Suwa-shi, Tondabayashi és Shinhidaka-cho
) -
tonyrulez
őstag
Tetszik hogy a főképernyőt felhúzva feljönnek a kedvenc és a legutóbb használt kontaktok. Ami viszont nem tetszik, hogy nem lehet dialert választani. Én ugyanis főleg VOIP klienst használok erre a célra (azért a percenkénti 45Ft vagy 1Ft nem mindegy), az új
AviatoAviate-ben viszont a gyárit indítja. Mármint a felhúzható gyorsindítóból. -
zsoltzsolt
addikt
Másik újítás ami nem tetszik, ha a főképernyőn voltam a régi változatnál, akkor lenyílt, ha megnyomtam a Home gombot, most meg semmi nem történik, csak húzással tudom most már ezt elérni, s nem lefelé, hanem oldalra lett ez téve, így szerintem macerásabb. Kicsit vesztett az egyszerű és nagyszerű hatásból, adni vonzóvá tette
-
zsoltzsolt
addikt
Kicsit instabil és furán működik ez az új
holmegjelenik ez az időjárás felület, hol nem, ezen a "másodlagos" fülön megjelent egy collection, amit nem én raktam oda , meg ilyenek.
Nekem nem annyira jön be ez az új betűtípus és a betűk színe is fura -
zsoltzsolt
addikt
Nálam a Today fülön Lyski időjárási adata jelenik meg, ezt hogyan tudom megváltoztatni?
A fő oldalon ha felfelé húztok, akkor a telefonkönyvbeli kedvencek jelennek meg és az utolsó beszélgetések ☺ -
Durva jó, megpróbálom magyarítani....majd jövök....
-
zermi
aktív tag
-
zermi
aktív tag
Van új frissítés !

A fiúk eléggé átalakították. Így elsőre nem rossz. Ami nekem még mindig hiányzik a widget átméretezhetőség, egyéni ikon csere, ettől függetlenül még mindig ezt tartom a legjobb launchernek. -
T0rnad0
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
-
zho-lee
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Én csak ezt a linket találtam

Végre, nem Samuról...

-
zsoltzsolt
addikt
Aviate rivális (?) : Terrain Home
-
Hátha érdekel valakit: Rangrendszer a Prohardveren avagy mikor leszek már PH! addikt

A Prohardver lapcsalád fórumának rangrendszere két részre osztható:
I. Automatikusan járó (tehát bárki által elérhető) rangokra és
II. Speciális, egyénileg kiosztott rangokra.
További részletek itt: [link]
Rang kalkulátor itt: [link]
-
Lefty
addikt
másnak is ilyen ~50 MB körül fogyaszt RAM-ot a kis Aviate?
-
Aviate Launcher háttérkép csere
Bizonyára észrevettétek, hogy a magyarított Aviate launcher-ben más háttérkép van mint az eredetiben. (nem tetszett, lecseréltem) Szeretnék tőletek kérni háttérkép ötleteket, hogy mire cseréljem ki a következő verzióban. Lehet tájkép, autó, bármi,csak fogja meg az embereket, legyen benne valami plusz......(a képet ha feltöltitek oda, a mérete legyen 500*xxx, ha lehet. Hogy elférjen ott.)
Ide lehet posztolni a képeket, megjegyzést: [link]
Köszi, ha van kedvetek

-
sFeri01
újonc
Köszönöm!
Ment az előttem szólónak is? Ha nem akkor küldök is neki egyet.
-
sFeri01
újonc
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót. A gmail címem:
steyer10@gmail.comElőre is köszönöm.

-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki tudna nekem küldeni kódot megköszönném!

Nagyon megtetszett a képek és leírások alapján ez a launcher!dajka.david@gmail.com
-
Jooatia
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a progit, kérnék én is egy jelszót.
Köszönöm
halas.65@citromail.hu -
toma_
csendes tag
Sziasztok!
Ha akad valakinek felesleges, küldjön kérem egy kódot a samat38@gmail.com címre!
köszönöm
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Jaja, jó lenne már újítani, itt az ideje, eleget vártunk

-
-
ShadowK
tag
Én is kérnék egy kódot akinek még van, akár privátban akár ide: logos.paragon@gmail.com
Köszi! -
Én is négy évig tanultam oroszt anno
. Szerencsére nekem mindig megmaradnak a beállítások, ha új verziót rakok fel, akkor is.Jó pár ikon pakkot kipróbáltam én is, mire megállapodtam a nox ikon pakknál, ha jól nézem minden ikonom rendben van. A többi problémát megírtam nekik pár hónapja. Egy általános emailt kaptam vissza,h köszönik szépen, dolgoznak a problémákon.De gondolom már jó pár ember írhatott nekik... -
zermi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy ideje használom az Aviate-t, azért még egy-két dolog még nagyon hiányzik belőle és ezért néha vissza térek más launcherre, de azoknál meg más bosszant és így vissza térek az Aviate-re.
- az egyik bosszantó dolog, hogy sokszor nem vált helyszínt csak, akkor ha pl. elindítom a GPS statust,
- hiányzik belőle egy beállítási mentés, ha beállítok a kezdő képernyőn egy képet és widgettet kiteszek, ha újra indul a telő néha az alap beállítással indul a launcher,
- ami még hiányzik az a widgetek méretezhetősége,
- az egyéni icon csere lehetősége is nagyon hiányzik, hiába cserélsz icon packkot az ikonokat általában mindig van olyan alkalmazás amihez nincs ikon a telepített packban és így ennek az alkalmazásnak az iconja már nagyon kilóg a többitől.
Valaki megírhatná a fejlesztőknek, sajnos az én angol tudásom igen gyenge.Amikor én jártam suliba, akkor még a kötelező nyelv az orosz volt. -
sly00007
csendes tag
Sziasztok!
Énis tesztelgetem ezt a launchert, eddig nagyon tetszik, de két dolog lenne amit kérdeznék:
1. Az egyszerübb, és inkább szívesség, most tört verziót használok, ami nem kér kódot, de szeretném hivatalosra cserélni, szóval küldene valaki egy kódot privátban, vagy a 0007.sly@gmail.com-ra? Előre is köszönet érte.
2. Nekem reggel meg este, (szóval az időpontokra) átvált a profilja, de az otthon, munkahelyen és úton profil nem igazán akar magától ugrálni, pedig a gps-t bekapcsoltam. (autós navi is ment.) De nem találok olyant, hogy az adott gps helyet jegyezze meg, csak beirni tudom az otthon és a munkahely címét. Nincs valahol valami eldugott beállítási lehetőség, hogy (mint pl a cover-nél) ha a céges vagy az itthoni wifire csatlakozok akkor vegye hogy itthon vagyok? mert ez a gps dolog egyelőre nem nagyon müxik. (mondjuk lehet akár a tört változat hibája is ezért is akarok gyárit...) Ahol a hely megadása van próbáltam rákattolni a kis karikára hátha megállapítja a helyem, de nem adott be térképet csak kiirta, hogy jelet keres. (lehet lassu a gps-em, vagy a panelba nem látja a műhódot?) (az eye in sky időjárás widget amit ez a launcher ajánlgat az látja hogy otthon vagyok, de az aviate mindíg csak a beállitásos profillal indult el, nem a home-al. pedig itt a home kéne induljon. Így este 11 felé legalább a night time indul, ilyenkor jó...)
Szal nektek ez a hely váltogatás müxik rendesen?
-
Magga
aktív tag
válasz
< DominuS >
üzenetére
Ment!
-
< DominuS >
csendes tag
Sziasztok tudnàtok küldeni nekem egy meghívót ?
ebay.mezei[kukac]gmail.com -

-
De aki kapott, az lécci néha nézzen ám ide be, hogy kell e másnak is, köszönjük szépen mindenki nevében !!!

-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Én is igényelnék egy kódot, szívesen kipróbálnám, sok jót hallottam róla..
magga.mg@gmail.comKöszi.
-
Hunujv
tag
Sziasztok!
Kérhetnék valakitől kódot? hunujv@gmail.com
Előre is köszönöm!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Kérhetnék valakitől kódot? istvan.lasancz@gmail.com

-
Off Téma, bocs érte. A Walking Dead kapcsán tegnap küldött a haverom egy videó linket, hát ezt meg kell osszam veletek, meg kell nézzétek: [link] (Walking Dead és Zombis film kedvelőknek kőtelező
) -
válasz
Vica0712
üzenetére
Sztem ez még nincs, csak remélik az Aviate felhasználók h lesz....mint ahogy ezt is. Egyenlőre talán ez passzol leginkább hozzá (Google Play Link),de persze jó pár lockscreen van még, ami megy hozzá....
-
jilian
addikt
Helló!
Általában mennyit kell várni a kódra?

-
Reméljük lesz ilyen is nemsokára :

Nagyban: [link]
-
zho-lee
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Magát a számlapot meg kéne keresni hozzá a neten, általában clockface.png néven vannak, meg még ennek 25 féle verziójában, nekem van egy pár, ilyen tuti nincs sajnos. (meg már türelmem sem a kereséshez)
Photoshopban, ha otthon vagy nem sok össze dobni, állítólag.Nos, ha meg van a kép, mögé tudod tenni a mutatókat téglalapokból..
Ha gondolod, ezeket a parancsokat előkeresem, de elvileg maga az analóg óra több is van kész a zooper "builting" mappájában.
Ha ahhoz nyúlnál, akkor sokkal egyszerűbb, mert csak a hátterét, számokat stb kell letörölni, és elé tenni sorrendben a számlapot..
Méretezni előtte persze, de az nagyon egyszerű zooperrel
-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nokiaprogramok.hu-n vidati kollégám sokat zooper-ezett, ő lehet tudna segíteni, skype id-jét meg tudom adni,ha gondolod.....
(#499) Dexter68: parancsikonokkal mi újság? (semmire nem volt ma időm, most ebédelek)
(#500) Vica0712: Szívesen

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez most sok vagy kevés szerintetek?? 

az hol van?
)