Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Ez valosagos irodai svajci bicska
le a kalappal a fejlesztok elott -
Totheground
addikt
Jaj. Hogy nézne ki, ha egy szövegszerkesztő, ahol fontos az oldalbeállítás és tördelés, képernyőre tördelés az anyagot?

-
oszi666
őstag
A Pages az egyik legjobb szövegszerkesztő iPadra, én mindig arra jegyzetelek előadáson. Ugyanakkor az, hogy nem lehet közvetlenül feltölteni Dropboxba, Boxba, akkora szemétség hogy fáj. A Google Drive-ot, és a Skydrive-ot még csak csak megértem de a többit....
-
zaskar
senior tag
Azt azért megjegyzem, hogy nem sokat használtam még őket. A Keynote-ba merültem bele egy kicsit jobban, és tetszett, hogy iPad-en milyen könnyű vele összehozni egy látványos prezentációt. Viszont vannak (számomra) ordító hiányosságai is. Gondoltam, hogy nyaraláskor összedobok néhány képből egy bemutatót, feliratokkal, és elküldöm pár ismerősömnek, hol is járok éppen. Na itt kezdődnek a gondok: nincs lehetőség a fotók átméretezésére. 20-30 megás fájlokat nyilvánvalóan nem fogok emailben küldözgetni, de csak külön programmal tudom a képeket átméretezni. De ha ezen nem is bukik meg a dolog teljesen, akkor ott a következő: csak ppt-ben tud küldeni, pps-ben nem. Így a diavetítéshez először át kell nevezni pps-re, de már a fogadó személynek, mivel én az iPad-en nem tudom átnevezni. Az egyik ismerősöm androidos tab-ján pedig le se tudtuk játszani, pedig legalább nyolc ingyenes programmal próbáltam ki. Egyedül asztali gépen, pps-re átnevezve láttam viszont ugyanazt, amit az iPad-en elkészítettem.
-
Blyan
félisten
Nos, szerintem 4S-re nem vonatkozik.... Csináltam egy teljes resetet, újonnan beállítás, és a Pages, Numbers, Keynote alkalmazások továbbra is 8,99 USD-t kérnek.
-
Воланд
titán
excel-ben levo cella megjegyzeseket meg tud jeleniteni?
-
zaskar
senior tag
Minden szeptember 1. után aktivált iOS7 kompatibilis készülékre ingyenes az iWork, beleértve pl. az i5-öt (ezt tapasztalatból tudom, mert az i5-öm szept 1. után lett vásárolva, újonnan). De gondolom ez a 4-esre és a 4S-re is igaz. Ami a nagyobb öröm számomra, az, hogy így az iPad-emre is letölthető lett, azon azért kényelmesebb használni ezeket a tényleg igényes alkalmazásokat.
Tehát nemcsak az 5C-re és az 5S-re ingyenes. -
Blyan
félisten
Nagyon fontos információ, hogy mindhárom applikáció ingyenesen tölthető le azoknak, akik iPhone 5s vagy iPhone 5c készüléket vásárolnak; aki ezt megteszi, az a jövőben nyilván a többi iOS-alapú eszközén is elérheti majd a szoftvereket.
Mármint akik új, még aktiválatlan iPhone 5s vagy 5c készüléket vásárolnak.
Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
le a kalappal a fejlesztok elott