- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster82
tag
Üdv. Segítenétek abban, hogy mi az oka annak ,hogy a device manager már több mint 1 hete nem látja a fiókomhoz tartozó eszközöket. Se a telefonon, se a neten. A neten azt írja, hogy nincs aktív eszköz. Előtte nem volt ilyen problémám.
-
ted_mosby
senior tag
hasznos apllikáció nagyon
-
Sofian
őstag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
A webes lassú mobil eszközön.. és mi az hogy nagyon akartad...? Még jó hogy nagyon akarod amikor eltűnik. Ha ennyire nem számít az elvesztés akkor tény hogy nem kell az embernek..
-
disy68
aktív tag
Szerintem minden készüléket ki lehet kapcsolni valamilyen módon, anélkül, hogy a különböző védelmekkel kéne játszani (hosszan nyomjuk a bekapcs gombot, dedikált reset, akksi kikap, stb.). Általában úgysem az a cél, hogy a user adatait megszerezzék, hanem magát a készüléket; ilyen esetben a tolvaj csak kikapcsolja az eszközt, valami hozzáértőbb majd csinál rajta egy factory resetet és jóvilág. Ettől függetlenül jó, ha nem kerülnek akárki kezébe a saját dolgaink.
-
SkiDev
őstag
Egyedül akkor talál meg ha be van kapcsolva a GPS-vevő is... De ez nem meríti az aksit, ha az interneteléréssel együtt folyamatosan aktívak?
Vagy akkor van ennél jobb, mert elolvasva fórumtársunk által belinkelt cikket, csak jobb az, amelyik képet is tud készíteni.... Mondjuk nálam szerintem mindegy, hogy van lopásvédelem vagy nincs, mert hiába mintás a záram, megnyomom oldalt a kikapcsológombot és ki is tudom rögtön a készüléket offolni :S (Szerintem ez valami bug)
-
aawbr
csendes tag
válasz
Krugszvele #22 üzenetére
De van, a G+ on a helyek cím alatt, csak be kell kapcsolni
-
halkow
őstag
Hasznos app tetszik
-
Krugszvele
senior tag
Inkább a latitude-nak lenne már valami jó alternatívája cross-platformon!!!!
Augusztusban megszüntették, azóta nincs semmi. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
szabyka95 #20 üzenetére
Beállítások - - - > Fiókok - - - > Háttéradatok szinkronizálása, és Automatikus szinkronizálás. Mindkettő pipa be. (nem tudom pontosan, hogy mi magyarul a neve, mert angol rendszerem van)
És a fiókodnál kapcsold be az Alkalmazás adatok szinkronizálását, és a Személyes adatok szinkronizálását.
És a Hozzáféréseknél (Accessibility) engedélyezd a Device Managert, ha szükséges.
Plusz a telefonodon van a Google Beállítások app, ott is kapcsold be a ADM-et. -
szabyka95
őstag
válasz
kakuk.tamas #19 üzenetére
hatterszinkronizalasan te azt erted, hogy az adatok. wi-fi jelszavakat, s mas beallitasokat a google szerveren tarolja ? mert csak ez alol van nekem kiveve a pipa
-
szabyka95
őstag
válasz
kakuk.tamas #16 üzenetére
nincs, nagyon ette az akkut, de amikor be volt, akkor se merte be
-
vittorio7
őstag
Ez egy jó dolog.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
takacsbotond #12 üzenetére
Meg a LookOut, a Symantech, az Avast..... Soroljam még? És ezek sokkal hamarabb léteztek.
-
takacsbotond
őstag
A McAffe nem ugyan ezt tudja???
-
spawn21
veterán
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
Akkor Téged nem érdekel, köszi
Nekem bejön
-
Sofian
őstag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Több mint egy eszközzel rendelkezel -> az egyikről megkeresheted a másikat.. voila..
-
kakuk.tamas
addikt
Most nem azért, de mi értelme ennek a natív proginak?!
Az elveszett/ellopott telefonon hogy mérem be azt?!
Magát az ADM-et úgyis tartalmazza maga a rendszer, ez egy plusz felesleges alkalmazás, ami csak fut a háttérben... -
szabyka95
őstag
nekem nem lovi be, hogy eppen hol van az LG g2 m :S ha webrol akarok playbol installalni valamit, ugyanugy nem reagal ra a telefon, lehet azert mert rom-ot frissitettem ? :S
-
siti
őstag
válasz
callmeakos #4 üzenetére
engem ne figyeljen meg a google hogy hol merre járok, mit netezek stb, de találja meg amit kell ingyen és gyorsan
-
callmeakos
veterán
És most jöjjenek a gúúúgöl engem ne figyeljen meg a program segítségével című kommentek
-
cekkk
veterán
Én használom, nagyon jó. De ennek is akkor van értelme, ha végig van internetes elérhetőség a telefonon, mert egyébként nem működik.
-
Zirowe
nagyúr
Itt pedig egy hazai "live" beszámoló olvasható a cucc éles használatáról.
-
xmaas
őstag
Ez egy hasznos alkalmazas majd lehet jol nyomonkovetni kolykoket merre jarnak, vagy ep leselkedni a baratnon/felesegen
,azon kivul amire kitalaltak az alkalmazast persze az is nagyon hasznos
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google a nyár végén rántotta le a leplet az Android Device Managerről, mely immár natív androidos alkalmazással is rendelkezik.
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest