- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én is közelebb a 40-hez, ugyan úgy oda vagyok azokért a kocsikért, amiket az első Underground részben láttam, mint régen.
Főleg élőben látva, mint például ez: [kép]
Az más kérdés, hogy a saját kocsimhoz a legkisebb mértékben sem nyúlnék hozzá, bármilyen módosítás terén.
Egyébként érdekes, hogy a fiam (9 évesen) meg hamarabb ájul el egy kispoláktól, mint egy Ferrari-tól.
-
Gomez86
őstag
Lehet hogy aki most 15-18 éves azoknak ez a stílus tetszik, és nem tudom hibáztatni őket, mert ami nekem tetszett 15 évesen az nem feltétlenül tetszett a szüleimnek mondjuk autók tekintetében.
Így közelebb a 40-hez mint a 20-hoz nem hiszem hogy ez az én játékom lesz, és lehet hogy nem is baj. -
.LnB
titán
"Crimmins szerint az Unbound messze a "legmélyebb vezetési rendszerrel és a legjobb irányítással" rendelkezik a játékaik közül. A játékhoz egy vadonatúj fizikai rendszert dolgoztak ki, ami Webster szerint simán felveszi a versenyt a nagy szimulátorok hasonló megoldásaival. A szakember elmondása szerint annyi a különbség, hogy a Need for Speed célja az, hogy a lehető leghozzáférhetőbb legyen a vezetést segítő mechanikákkal, miközben az ügyesség szint plafonját igen magasra helyezi, így mindenki megtalálhatja benne a kihívást.
"Úgy gondolom, hogy a játékosok tényleg tapasztalni fogják a különbséget egy fürge, európai autó és egy nagy, amerikai izomgép között. Aztán beleáshatják magukat a mélyebben az autó irányításához kapcsolódó részletekbe, hogy mindent a saját igényeikhez igazítsanak. Ez jól mutatja, hogy milyen mélységekig kidolgoztuk ezt a technológiát" - mondja Webster."
Hányszor, de tényleg HÁNYSZOR hallottuk már ezt az NFS szériáról?! -
.LnB
titán
válasz
Találtgyerek #44 üzenetére
Én Drift-re szoktam járni. És ha egybe van kötve a két rendezvény, akkor látok gyorsulást. Így viszont mindig sok néző van, elég nagy tömeggel.
Külön, csak gyorsuláson nem voltam. Nem is érdekel. -
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
Olyan Polski is volt itthon, amiben hátul két gyorsasági motor volt összekötve. Nem írok tutira márkát, mert nem emlékeszem, talán Yamaha volt. Eleje meg ki volt öntve betonnal.
De ma már az van -és ezt saját szememmel láttam- hogy 50 körüli pár, jön a Tesla Model X-szel, és gyorsul a Fiat Cinquecento ellen, amiben traktor motor van, óriási BorgWarner turbóval. És hát a pár a gyorsulás sztárja, mert annyira kirínak a tömegből. -
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Réges régen voltam egy gyorsulási versenyen a Nyíregyházi repülőtéren, ahol a sok fiatal vagánykodott az Audijáva, a BMW-jével, meg ha jól rémlik volt még egy Porsche is...egészen addig ők voltak a sztárok míg fel nem bukkant, az teljesen kipakolt kispolák, amiben egy 1.4es Fiat Bravo (vagy Brava?) motor volt, és úgy lenyomta az összes német csodát, mint a sz*rt
-
sith7
félisten
válasz
HELLAFLUSH #35 üzenetére
Polski Fiat
[link]
-
Találtgyerek
veterán
válasz
HELLAFLUSH #35 üzenetére
Ladának én is örülnék. Picit berhelve, mert gyári teljesítménnyel elég unalmas lenne.
-
Sirandrish
legenda
válasz
HELLAFLUSH #35 üzenetére
Tök fasza lenne, amikor lefulladna a rajtnál a Wartburgal, vagy a 601 es Trabinál nem menne csak 1 henger
-
Plague666
tag
Need for Speed: San Andreas Origins
Én maradok a hot pursuit remasternél( ha már criterion). Ez a sorozat most már évek óta a Z generációt célozza, így bitcoinos sihederek és problémás hülyegyerekek japánkodnak az utcán. Én pl gyerekként is már ahhoz szoktam, hogy a játékokban középkorú, komolyan vehető karakterek szerepeltek, akik a gangsztáskodás után nem anyuhoz mennek haza császármorzsát vacsorázni. Erről a srácról még az jut hirtelen eszembe, hogy a telefonomra pályázna az aluljáróban, amíg a rendőrök be nem gyűjtik.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Sirandrish #34 üzenetére
Jó elképzelés.
Nagyon adnám ha mondjuk a Forzába lenne Wartburg, Lada, Trabant, Polski, stb... -
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #32 üzenetére
Ha rajtam múlna, szerintem 5 autó is elég lenne. De nagyon max 20db.
mk3 és mk4 Supra hiánya azért ciki. -
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #29 üzenetére
Ez már szinte klasszikus lista. Ahol ma az autóipar tart, nem igen készítenek ikonikus autókat. A TFSi, EcoBoost motoros autók meg nem igen valók egy ilyen játékba.
-
.LnB
titán
Autó lista: [link]
-
Penguin95
senior tag
-
yagami01
aktív tag
Akkor miért lesz kikapcsolható?
Ha van eszük opcionálissá teszik az effekteket, elvégre mint látjuk eléggé megosztó a cucc. És lehet, hogy valóban kapcsolható lesz. Ha mengézitek a trailer-t alaposabban, van ahol normál füst van... csak elsőre nem tűnik fel:
(ez még nem zárja ki, hogy ne legyenek "elnagyolt" textúrák, mint a Heat-ben)" de ez a képregényes kinézet egy ilyen sorozatba undorító "
Nem értem, hogy miért. Annyi minden volt már az NFS... mindenkinek más az "ilyen". Én a Frostbite karaktereket sokkal undorítóbbnak tartom. Sokkal kellemesebb a szememnek még ezek a karakterek is, mint a Run-os, Heat-es stb. okádékok. Jómagam az élőszereplős átvezetőket támogatom (de MW-Carbon minőségben minimum, nem Undercover és 2015). CG még elsülhetne jól - mint ahogy a Crew-ban volt, ha jól megcsinálják. De még ez is jobb, mint a ""modellezettek"" voltak.
Már csak ezért is:
Itt is átvezetőben fogod kapni a "képregényt" gondolom, csak 3D-ben (is?). Igaz, a versenyeknél nem képregényalakok mászkáltak.Akármennyire is igyekeznak, ha maradéktalan UG-MW-Carbon éra hangulatot akarnak visszahozni egyszer, kénytelenek lennének a csajokhoz is visszanyúlni sok egyéb mellett. Amihez bátorság kellene a mai világban. Persze ezt is meglépték és ez is megosztó, de az más problémákba ütközhet. Mindenesetre remélem eljön az a nap is. Mert az atmoszférához az is hozzátartozik/na.
-
laceszgamer
addikt
Hát mondjuk úgy hogy nem igazán jött át belőle semmi olyan amiért azt érezném hogy ezzel játszani akarok, de majd kiderül mit hoztak össze.
-
Na, majd talán kipróbálom, ha bekerül a korlátlan verzió sima EA Playbe
Mondjuk a rendőrözés nem hiányzik
-
Raysen623
addikt
Nekem ezzel a rajzos cuccal nagy poblémám nem is lenne, na de ha így fogják szórni a kocsik a csillámfaszlámákat menet közben az nagyon tré lesz more. Arról nem is beszélve hogy semmi mást nem fogunk tőle látni még 4K-ban sem.
-
GodGamer5
addikt
EZMIEZ?????
Sikerült totál elsz@rni ezzel a rajzfilmes low budget grafikával.
Úgy látszik az EA-nél mindig van lejjebb... -
Psychopeti
senior tag
N.F.S. : Blacked Edition...
-
.LnB
titán
Nekem a trailer bejön. A vezetési élmény lesz a döntő. Szerencse, hogy kesz tial GP-vel. Mindenképp kipróbálom majd.
-
sh4d0w
félisten
Fúj, de ocsmány...
-
Mi a fene történt az EA-vel, hogy ennyi most az elégedetlenkedő itt?
-
markknight
veterán
Ez meg mi a jóságos isten? Cell shaded effektek? Könyörgöm, egy darab játék van a piacon, az pedig a Forza. Őket kéne lenyomni. A Criterion miatt bízom a címben, bár ott már konkrétan senki nincs abból a régi csapatból.
-
homerhamm
addikt
válasz
Heroes fan #9 üzenetére
Helyes.
Remélem ez a grafikán is meg fog látszani.
-
BusinessGuy
őstag
Szemétre való. Fogták az előző részt és ""feldobták"" ezzel a rajzfilmes f***sággal.... Mikor azt hinné az ember hogy nincs lejjebb az NFS címnek az EA mindig bemutatja - van.
Remélem baromi nagyot bukik a kasszáknál, inkább ne gyalázzák tovább az NFS szériát....Ahelyett hogy visszahoznák legalább a fizikai modellt ami kicsit komolyabbá tette annó a szériát, ahelyett hogy nem megint egy kietlen üres élettelen városban - ami már 5 éve is nevetségesen kelkemetlen volt- kelljen iszonyat ripacs karakterek sztorija mellett versenyezni, nesztek rajzolt baromság....
-
Penguin95
senior tag
A hányinger kerülget. Nincs bajom a nem fotórealisztikus látványvilágokkal, anno a Life is Strange-et is imádtam, de ez valami borzalom. Ezzel a kevert, túltolt stílussal elérték azt, hogy megint úgy kerüljem az NFS-t mint anno a Heat előtt tettem. És van egy olyan érzésem, hogy az a minimális történetszál se lesz jobb, amit esetleg beletuszkolnak.
Na mindegy, akkor maradnak a régi részek, és a Heat egy rakás moddal.
-
DigitXT
félisten
Kinek és minek, az itt a kérdés... (Ahogy teltek az évek, annál szarabb lett
az irányítás, teljesen élvezhetetlenné vált a sorozat. Underground 2 volt a
jó anno meg esetleg az eredeti Most Wanted, de utána nagyon gázos lett:
volt egy-egy villanás, amiben voltak szórakoztató elemek, talán a The Run
ugrik be, amikor egy-egy hangulatos pillanata volt, de ennyi. Erre meg már
a képek alapján is rossz ránézni: eddig legalább a grafika vitte a hátán.)
-
yagami01
aktív tag
válasz
Találtgyerek #5 üzenetére
Annál szebb. Éjszaka neonos fényeknél és borult, viharos időben tudott/tud a legjobban kinézni a játék egyébként szerintem. De valóban sok helyen gyengécske.
Érdekesség, hogy elvileg ez a rész már nem jelenik meg előző generációs konzolokra.
Pár nagyobb felbontású kép:
-
homerhamm
addikt
válasz
Találtgyerek #2 üzenetére
Az NFS Heat úgy nézett ki mint egy hányinger...
-
homerhamm
addikt
Szerintem a Need For Speedet el kéne engedni, nyilván a grafika meg valahol PS2 szinten lesz. De hát a pénz az fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott az új Need for Speed
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest