- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
superecneB #212 üzenetére
A kérdésedet meg is válaszoltad, billentyűzet+egér.
Egy szóval sem mondtam, hogy tapipadon játszanék. Mindenre van megoldás. A magas szint alatt pedig mit értesz, mert ez így eléggé szubjektív? Én nem azt mondtam, hogy 20000 dolláros díjazású sc meccsre ilyennel fognak menni az emberek, hanem inkább azt, hogy aki elmegy és megnyer/nyer ilyen meccseken komoly összegeket, nah ők igencsak megtehetik, hogy a játékból befolyt pénzt olyan dolgokra is költsék, ami nekünk, átlagembereknek hasztalannak tűnhet. Ez olyan, mint ha mondjuk grafikusként dolgoznék, biztos vennék olyan laptopot, ami megbirkózik jópár layerrel, arra az esetre, ha nem otthon jutna eszembe alkotni valamit.
-
Dyingsoul
veterán
Igen, mert ebből a topikból a termék ára miatt fikázós topik lett, de nézz meg egy olyan topikot, ahol 150-200k-ért lehet venni i5-i7-el szerelt, GT540 grafikus kártyás notikat. én általánosságban beszélek a notebookon való játékról és hozzászólásokról, nem csak erről az egy topikról. Az elkövetkezendő 1-1,5 hónapban szeretnék laptopot venni és már kb 2 hónapja bújom a prohardvert, hogy olvassak véleményeket, tapasztalatokat, csak azt mondom, amit ez alatt az idő alatt láttam.
Ritka az ilyen ember, mint te, de létezik, ez az a kb 5%, aki azért nem játszik laptopon, mert kényelmi szempontból nem megfelelő és megteheti azt, hogy otthon sokkal nagyobb élményben részesüljön egy 30 colos monitoron/tv-n. De sokkal többen vannak azok, akiknek fontos a hordozhatóság, szeretnek játszani, de nem engedhetik meg maguknak azt, hogy vegyenek még a laptop mellé egy erős desktopot is, vagy olyan sokat ingáznak, hogy úgy is javarészt csak a laptopot használják, az ilyen emberek úgy is megszokják.
-
Dyingsoul
veterán
Akkor esetleg kifejthetnéd bővebben, hogy véleményed,tapasztalatod által gazdagodhasson a fórumos közösség, miért is nem tudsz te laptopon játszani? (az általam ismert játékosok 95%-a tud) Egyébként csak az első bekezdés szólt neked, a továbbiak pedig a véleményem a cikkre és az előző hozzászólásokra reagálva.
-
Dyingsoul
veterán
Egyébként miért van ilyen irdatlan kevés notebook teszt, írás? kb 3 hetente jelenik meg valami itt a ph-n.
-
Dyingsoul
veterán
Sokan mondogatják ezt, de általában az olyanok beszélnek így, akik soha nem is próbálták ki/nem voltak rászorulva, hogy laptopot használjanak, illetve a múltban élnek, amikor egy laptop csak annyira volt képes hogy egy word-öt megnyiss rajta (nah ez sem teljesen igaz).
Az Alienware-t mindenki ismeri. Aki nem ismeri de érdekli, az meg olvasson utána. Mindig is az extra ultra legjava volt a játékos cuccoknak. Bár a specifikációjába én is bele tudnék kötni, de a processzor... ilyet még nem láttam notiban, asszem ez az első modell amibe ez belekerült, vagy tévedek? Hihetetlen potenciál van a masinában, bár ne felejtsük el, hogy méretei és súlya miatt hordozhatósága megkérdőjelezhetővé válik. Bár nyilván nem arra van kitalálva, hogy vonaton utazva megnézz egy filmet rajta.
A célközönség megkérdőjelezhető: Az, aki annyit keres, hogy megveheti magának ezt a notit, nem biztos hogy egyáltalán játszik valamivel, ha pedig erős vas kell neki nem biztos hogy egy ilyen ladikot fog venni, hanem valami sokkal elegánsabbat. Szerintem a tipikus gazdag ember gyermeke a célközönség, abból a rétegből pedig nem sokan látogatják a prohardvert.Esetleg még az Alienware fanok jöhetnek szóba és a hardcore gamerek. Ne feledjétek el azokat a bajnokságokat, ahol akár 20000 dollár is lehet a díjazás.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged