- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
Dyingsoul #214 üzenetére
Akik ilyen versenyt nyernek kapnak gépet, ahogy szolgálati autót kapsz egy cégnél, nem nagyon vesznek ilyesmit, legalábbis sehol nincs ezt megcáfoló információ (bár megerősítő sem, de a józan ész ezt diktálja).
Egyébként a notebook kijelzők átlag válasz ideje tudtommal elmarad az asztali megoldásokhoz képest. - Ez lehet már változott és javítsatok ki ha tévednék, de pl a D630 és a Samsung 2233BW között szembetűnő a különbség. -
superecneB
őstag
válasz
Dyingsoul #193 üzenetére
Egy szóval össze lehet foglalni miért nem: billentyűzet. Notebook billel magas szinten sosem fogsz játszani. Az sem véletlen, hogy nincs is ilyen profi játékos. Én szoktam játszani a notebookomon, de egy külső klaviatúrával és természetesen a touchpad sem alkalmas játékra...
Nem kívánok belefolyni ebbe a meddő vitába, pusztán csak egy érvet mondtam, mert páran nagyon nem tudják elképzelni miért nem lehet notebookon rendesen játszani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dyingsoul #198 üzenetére
Értelek én, és tulajdonképpen nem is szerettem volna ebből vitát, ha ezt annak lehet nevezni, csak egyszerűen leírtam, hogy ha játék, akkor felőlem olyan lapost is gyárthatnak, ami játék közben kétszer is leoboáz, nekem akkor sem kell.
Nagyon sok pénzt elköltök ilyen kütyükre (pc, hifi etc) (de persze a családom az első természetesen), de játékra csak is desktop a részemről. Kár, hogy mostanában ha van is időm, nincs kedvem már játszani, inkább családdal vagyok, talán ez értelmesebb is, mint ott cseszni el az időmet a gép előtt. Az utolsó játék, amit kivégeztem a DS2 volt, 30-as monitoron, dolby digital-ban és élmény volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dyingsoul #193 üzenetére
Leírom...
Nincs meg ugyanaz a vizuális kép , mint egy 30-as monitornál, felbontás etc, és minőségi hang, mint egy desktop gépen. A hifi rendszeremet nem fogom magammal cipelni ez miatt, a másik, hogy kényelmetlen is játszani ezzel, de mint írtam ez saját vélemény.95%?
Akik ide írtak, azok még a 45-öt sem érik el, mármint akik laposon nyomnák...
-
Beetlejuice
tag
válasz
Dyingsoul #189 üzenetére
Azért vannak más szempontok is... pl. ha valaki normális FULL HD kijelzőt akart notiban, akkor nagyon sokáig csak a 17 colos Alienware kínált RGB LED-es TFT-t, ilyen konfig mellett.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a notikat, amiknek filmnézésre tényleg jó kijelzője van. FULL HD IPS talán csak HP workstationben van, és az sztem talán még többe is kerül, mint ez. A TN filmes kijelzők közül pedig ez a top.
Ha bárki kétlaki életet él... pl. vidéki ház - pesti lakás stb. akkor sokkal kényelmesebb ezt hurcolászni, mint egy desktopot.
Ha valaki nem akar kompromisszumot kötni teljesítményben, de adott esetben el is akarja vinni valahova a gépet, akkor megintcsak egy jó megoldás ez.
Az ár kérdés meg teljesen irreleváns, mert azt mindenki szubjekíven ítéli meg a jövedelmi viszonyai alapján.
Én anno a kanadai haveromnak ajánlottam ilyen gépet és tökéletesen elégedett vele. Beviszi magával az üzletébe, és ha van ideje farmol egy MMO-ban, vagy tradeskillezik, a munka végeztével pedig berakja az autójába, és otthon gamézik tovább.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dyingsoul #189 üzenetére
Nézd már meg az adatlapom, bármikor tudnék venni ilyet, de játékra nekem nem kell laptop.
Azt a szöveget meg mellőzze bárki, hogy apuci adja a lóvét, nem, 41 éves vagyok, a hobbim a pc (is) és amikor az időm, a család és a (külföldi) munkám engedi akkor játszom, de csak desktop géppel.
Volt nekem asus g51-em mikor megjelent, de fél év múlva eladtam, mert nem játszottam vele, utána vettem meg "nagy asus.t", mert a laptop az én véleményem szerint nem jó játékra.
Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest