- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mondjuk notebook kijelzőben én se.
Jómúltkor volt itt a PH-n cikk alacsony késleltetésű ips monitorokról. Olyan 10-15ms ha jól emlékszem. Az már annyira nem vészes.Persze TN-ből is lehet jó minőségűt csinálni. Az én régi HannsG 28-as monitoromat egy önmagát IPS trollnak tartó srác vettem meg 45 ezerért. És teljesen el volt hűlve a képe láttán. Nem akarta elhinni, hogy ez TN paneles.. mindenféle tesztképet meg akármit nézett rajta vagy fél órán át... Persze látni lehet hogy TN, de szerinte ahhoz képest nagyon brutál volt...
Hát a matt kijelzőnek szerintem már rég alapnak kellene lennie kb minden monitoron.
-
Dany007
veterán
Jólvan, örülök hogy nem csak nekem szúrta ki a szememet ez a dolog...
Persze TN -ből is lehet jó minőségűt csinálni... de azért na... 800k-nál ezen már nem lenne értelme spórolni...
Persze lehet az alacsony késleltetés idő miatt van benne TN de IPS-ből is lehet már kapni olyat ami kellően alacsony a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest