- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Erre csak annyit, hogy nekem egy ddr3-as HD 4650-el (ami közel 4670 szintre van húzva) 1280x800-ban normal beállítások mellett tökéletesen fut. 1440x900-ban is érzésre olyan 30 körül van átlag, azért az alacsonyabb, mert úgy érezhetően gyorsabb.
E5200@3,3GHz, 4G ram, Win7 64 bit.
Nem egy csúcs gép, na, ahhoz képest mégis szuperül fut, szerintem igenis jól van skálázva.
Az egyéb lehúzásokat sem értem a cikkben: teljesen hű a filmhez a kidolgozás, tele van eredeti ötletekkel (melee-k, kivégzések, predator ugrása, fegyverei stb.) A multin tényleg lehetne még csiszolni, de ez csak idő kérdése, meg úgyis jönni fognak a modok stb. Szerintem nagyon jól sikerült, kár ennyire lehúzni.
-
IdiotElf
csendes tag
na már a fagyás nincs jelen driver hot fixtöl de dx11ben inditom a gamet akkor intro után dob ki ^^ nem tud vki vmi megoldást?
am lehet rossz topikba írtam
-
IdiotElf
csendes tag
nekem az avp dx11ben el sötétül azt telesen kifagy a gép
már a fő menüben ^^ -
sto1911
veterán
Beirom ide is, hatha valaki meg nem tudja: az AvP alap prioritasi szintje a legalacsonyabb, igy lehetseges, hogy lassabb, mint amit a konfig amugy elbirna. Megoldas: feladatkezeloben megkeresni az AvP-t, jobb gomb, prioritas > normal.
-
Biga123
addikt
A motion blurt hol kell kikapcsolni???
Kilehet egyáltalán??
Vagy van benne? mert DX11-el indítva olyan mintha lenne ..
De lehet csak kevés a gépem?
DX9-be semmi gond..70-100 fps.. -
AMD_ok
őstag
Nem tudom,hogy sikerült ez a bench, mert nálam (konfig aláírásomban) minden alapon megy, és 40-55 között mozog az fps, és minden, tényleg minden maximumon....
-
Tom5
addikt
válasz
fasterware #117 üzenetére
Én csak ámulok, hogy mindenki szidja a játékot. Akad, lassú, szaggat, ronda, nemeztvártuk. Tény, hogy nem fut DX11 üzemmódban rendesen (patch tán javítja), tény: rövid lett. De ezt leszámítva nekem nagyon bejön. Szerintem DX9-ben is szép a grafika, hangulatos a játék (trophy killek nekem tetszenek), multi rész még nem teljes, de ha elkezdem én alig bírom abbahagyni. Nálam 10/8 a játék. Mondjuk nem vagyok egy nagy gamer.
-
smkb
őstag
Nem arról szólt s fáma, hogy DX11 alatt szinte ingyen van az élsimítás és már csak azért megéri a DX9-hez képest? Az itt látottból, ez nagyon nem így tűnik...
-
Xaels
félisten
Fura eredmények szerintem. Ezt az én 3,3GHz-re húzott Q9300-asom is hozza. Minden fullon és szerintem tökéletesen élvezhetően megy a játék, Igaz csak 1440x900-ban. Az Advanced Shadows-t meg nemhiszem, hogy be tudják mutatni állóképe(ke)n...
-
Tom5
addikt
válasz
fasterware #114 üzenetére
Ugyanilyen a konfigom (csak alapból 4 magos) és semmi szaggatás akadás. Nem lehet, hogy valami fut a háttérben és azért akad? Esetleg torrent vagy valami?
-
fasterware
aktív tag
Van valaki másnak is drasztikus fps csökkenés bizonyos pályarészeknél? , mert nekem elég sokszor előfordul. Cpu: Phenom II X2 545, Radeon 4850 512 mb, 4 gb 1066 mhz. Lehet, hogy kevés lenne a 4 gb ram? 1920x1080 high. Bár lehet, hogy csak megint 1 " jól megírt " játékot csináltak. 4 cpu maggal is kipróbáltam, ugyanez a helyzet.
-
Silenzio
addikt
Miért jelentené azt? Szövegértés, ember. Mi van odaírva? Akkor IS használhatjuk vagy akkor NEM használhatjuk? A DX11 mód kompatibilis a DX10.1-gyel és DX10-zel is. De az API DX9 módban is képes futni. A shader 4.1 100% kompatibilis az 5.0-val, bár úgy tudom, a tesszellációt nem képes sem renderelni, sem emulálni. Valszeg a Rebellion elrontotta a DX11 módot, ezért a kódúttal nem 100% kompatibilis kártyákon szar a játék. Nálam kivág a desktopra az esetek 95%-ában azonnal. Ettől még a DX11 hivatalosan működik 10.1-gyel.
A Rebellionnak meg egy újabb rossz pont. A drága pénzen vásárolt hardverem 1. használja ki a játék, 2. játékélményt is elvárnék, az AvP viszont nem köt le, az első két résszel ellentétben. Ezek után kétlem, hogy megveszem eredetiben, max ha végre ki tudom próbálni, és legalább grafikailag nyújt valamit a játék.
a_n_d_r_e_w: Miféle hotfixről beszélsz? Nem hallottam ilyesmiről.
-
KvPt
tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Most neked mi a bajod? Senki nem mondta, hogy a dx 11 tesszelációval együtt is gyorsabb lesz, mint a 10 vagy 9. Nem véletlen most kezdik bevezetni ezt az eljárást, még ezek a mostani kártyák se nagyon bírnak vele. De ehhez semmi köze a játék optimalizáltságának, ez az eljárás egyszerűen ilyen.
-
gabor85
őstag
válasz
yakuza.tora #5 üzenetére
10 fps az élsimítás. ejj
-
BalaNce87
addikt
De tedd hozzá azt is hogy ha nem vesz videókártyát lehet szarul ment volna a régebbin, szóval vagy monitor vagy videókártya, én se fogok venni nagyobb monitort mert ahhoz már új videókártya is kéne, ilyen egyszerű. 1280 meg még mindig frankó, az ilyen óriás felbontásnak meg még mindig nem érzem nagy szükségét, mondjuk van egy két elvetemült aki tv-n gépezik, nah mind1.
-
gulupeti
senior tag
Dx 9-ben akkor nincs is élsimítás? Egy élsimítás exkluzív beállítás a mai világban? Jó recés lehet akkor az egész. Meg egyáltalán miért csak dx9 vagy dx 11? Miért nincs dx10? Érdekes.
-
Cathulhu
addikt
eredeti, dx11. 10.1 hotfix. Semmi fagyas, 2xAA, 8xAF, 1280x1024, es a kepen lathato palyan mikor jonnek az alienek ugy szaggat, hogy a fulem kette all.
Ja 5850. Amugy neha gyanakszom, hogy az 5850-em lassabb lenne a testvereinel, ez valos felelem lehet? mondana nekem valaki 1280x1024 eredmenyt heavenbe? Megkoszonnem
(azota van bennem ilyen para, miota a savage4-em pont fele teljesitmenyet hozta haverenek, es mar gariidon kivul vettem eszre)
-
PI3525
tag
Basszus most látom , hogy nekem full hiányos a menü
nincs motion blure meg a dx11 beállításnál csak tesszellációt lehet választani. Csak nem értem miért...
-
PI3525
tag
Basszus segítsetek már
én az istenért nem találom ezt a "Extended video options"-menüt,ahol elvileg lehet élsímitást állítani meg fejlett árnyékokat
Tutira dx11-ben nyomatom.Egyedül ez a tesszellációs beállítás van de viszint az éleg ettől még recések
. Szerintetek??
-
band1103
őstag
Nem a technológiát kell szidni ha egyszerűen szar a játék.
Én ezt a következtetést vontam le. Meg azt hogy ezt a játékot és ezt a tesztet is figyelmen kívül kéne hagyni ha DX11 a téma.
-
atike
nagyúr
Kegyetlen jól megcsinálták a tesztet... Az összehasonlító képek nagyon beszédesek...
-
Silex
aktív tag
Ennyire leterheli a tesszeláció? Egy 5870-est? Hát ez nem hangzik jól. Arról is volt szó, hogy a directx 11-es megoldásokkal még gyorsulhatnak is a grafikai számítások a 9, 10-hez képest.
szerk.: Ja, fele sem igaz?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
#85552128 #79 üzenetére
Így van nem azt mondták, hogy dx11-ben gyorsabb lesz, hanem azt, hogy ugyan az az effekt dx11 alatt gyorsabb lesz, ezáltal a felszabadult erőforrásoknak köszönhetően dx11-ben több/komolyabb/összetettebb effektet használhatnak.
Majd kialakul ez a Dx11, ne felejtsük el, hogy csak pár hónapja indult, ahoz, hogy rendesen beinduljon kell még egy pár hónap, de van egy érzésem, hogy ha ez egyszer beindul, akkor oszt rendesen be lesz indulva!
-
Andrewhouse
aktív tag
Hát ha a jövőbe is ilyen jellegű játkok lesznek DX11-re (ez alapján) akkor totál nem érdemes venni 30 ezer ft-nál drágáb kártyát venni szerintem mostanság...
-
Findzs
addikt
szinte semmi különbség nem mutatkozik dx11 vs dx 9 között
ráadásul azt ígérték gyorsabb lesz 11 be mint 9 beúgy látszik a technika megállt a dx 9 nél mert azóta semmi lényeges újdonság nincsen se a 10 be se a 11 be
parasztvakítás de keményenaz nvidiának meg cormacknek volt igaza, felesleges még ez
fel van húzva minden maxra de nekem nem szaggat (még jó, hogy nem full hd-s monitort vettem
)
egyébként a játék maga elég gyenge eresztés, nem éri meg a kínlódást meg a pénzt
crysis effektus
csilivili grafika de
játszhatóság, játékélmény, hangulat meg semmi -
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #76 üzenetére
Remélem ez segít, mert tetszik a játék!
Pont ez volt nekem is a problémám, hogy csak néha esett le az FPSHát az infó gyűjtési módszeredben sok igazság van.
-
Robi BALBOA
őstag
Nem csináltál roszul semmit, hallottam,hogy néhány embernélcsinált olyat a Dirt2, hogy szépen ment 50-60fps-el és egyszercsak lezuhant az fps 30-35fps-re és csak az újra telepítés segített, lehet nálad is csak újra kell nyomni és kész.
Az hogy milyen infók mennek a neten az nem nagyon hasson meg, inkább egy-két olyan usertől érdemes infót gyűjteni alil már próbálták az adott gamét.
-
Spor
csendes tag
Adatlapomon található konfigon átlag35 fps-essel szaladgál 1680*1050-en!!!
dx11-ben sztem mérföldekkel szebb a játék mint dx9-ben...
-
Picturemaker
őstag
A tesszelációtól többet vártam, remélem majd javul a felhasználás és tényleg többet ad majd látványban, mert ez itt kb. semmi.
Az advenced shadow meg egyszerűen szánalmas!
-
balcsy
aktív tag
25FPS-nél már akad a játék? Vagy csak az egér késik?
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #71 üzenetére
akkor csak én nem csináltam valamit jól....
Hát már nem lehet tudni ebben a nagy információ áradatban, hogy mi igaz és mi nem....
Ezért születnek bennem ilyen hátsószándékú gondolatok
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #69 üzenetére
Hát akkor nekem is ki kell próbálnom ezt a játékot....
Dirt2: remélem a frissebb catalyst nekem is ezt az eredményt hozza....Csak azt nem értem, hogy egy ilyen tesztben, miért állítanának nem valós eredméyneket...
A másik oldal a szponzor???? -
D.Orion
veterán
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Barátom nemrég tolta végig az AvP-t HD4670-en, 2GB ram és egy A64 X2 5400+ társaságában. HA neked játszhatatlan ezzel a kártyával, akkor a hiba nálad van...
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én sima módban játszom vele, semmi DX11 meg anyám kínja. Sztem így is szép a játék viszont az élmény nem nagy durranás. Rövid is kicsit uncsi is szóval nagyjából 10/6. Lényeg a lényeg, hogy sztem el van túlozva ez a grafikai fejleszés meg csicsázás. Egy játékot alapjáraton vigyen a hangulata az ötletessége. Kár a grafikára kihegyezni valamit. Drága jó 4830 GTA4 kivételével eddig mindennel megbírkózott.
-
Sanyix
őstag
tesszeláció szép és jó lenne... ha ügyesen használják.
Arra van kitalálva, hogy kevésbé részletes modelleket lehet készíteni amit a tesszeláció feljavít, na meg több optimális LOD változás. Namost a buziek nem így használják.
Csinálnak egy kvarészletes modellt, és rávágják a tesszelációt. Ezzel az a gáz hogy zabálja az erőforrást, de látványban semmit sem jelent. Annyi van, hogy ha mondjuk az emberke vállívét 2 pixel távolságból néznék kevésbé lenne szögletes az ív... csak hogy nem így nézzük. De ezt a buzi fejlesztők úgyse fogják fel, mert az a cél hogy minden minél részletesebb legyen még ha nincs is szükség rá... néhány játéknál látható hogy a szögletes modelleket egy egy jól eltalált textúrával úgy fel tudják dobni, hogy utána nem is látszik a modell olyan alacsony részletességűnek, ezt hívják többet ésszel mint erővel fejlesztésnek.... de sajnos a legtöbben többet erővel mint ésszel fejlesztik a játékokat, mert kvajól hangik hogy 436456456456456546546 poligon. -
Lapaj01
csendes tag
Vannak érdekes hozzászólások. Nem tudom kinél mi lehet a probléma, de nekem tökéletesen fut a játék (eredeti) 5770, Q6600@3GHz, 4GB RAM, Win 7 alatt, DX11-ben, 1600 x 1200-ban minden max.-on. És még szaggatás sincs. Szóval nincs probléma
-
Devid_81
félisten
Mostmar kivancsi vagyok erre a jatekra, ha megerkezik megy fel ezerrel.
1280ban csak menni fog meg minden extra vacakkal.
Ha meg nem akkor igy jartam -
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #46 üzenetére
próbálni még nem próbáltam. A dirt2 - őt próbáltam, nem túl tüzetesen (alaplaphalál), nekem néha az is szaggatott. És elvileg, ha jól tudom, akkor egy 5870-nel alapból DX11+tesszelációval fut a játék...
Szerinted nem lehet hinni az eredményeknek? Kíváncsi vagyok a véleményedre... -
pschio
őstag
nem csodálom, hogy fagyogat és szar. konzol port.
-
patakidr
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #51 üzenetére
Mi a konfigod?
Valami NASA cucc? -
Lézerparaszt
őstag
Nekem a tört verzióval sem fagyott ki egyszer sem, egyik dx alatt sem.
Alig várom már hogy megjöjjön az eredeti és lehessen nyomulni, Alien forever !!! -
deter
aktív tag
Eredeti verzió, Catalyst 10.1/10.2/10.3béta és már töltő képernyőnél kékhalál dx11 módban.
-
patakidr
aktív tag
Végre kipróbáltam a dx11-es exe-vel.
A korábbi mentett állásokat be sem tudtam tölteni, mert rögtön kifagyott, ezért újat kezdtem.
Az új game (végig 60+Fps) dx11 alatt kb. 3 perc alatt kifagyott.Nálatok is ez a helyzet?
-
madgie
titán
Nem kő azért sírni gyerekek, most nyomtam végig egy nyamvadt 5770-en full HD-n, alap 2.8 GHz-n (Phenom II X3 720), bekapcsolt tesszellációval, végig teljesen játszható volt.
-
ffodi
veterán
Hát nem tudom, milyen egy teszt ez, de én most csináltam egy mérést fraps-al, és nagyon nem ilyen eredmény jött ki. Marine-al mentem, úgy vettem észre, ezzel a legalacsonyabbak az fps-ek.
5870-es vga alapon, catalyst 10.3 pre, 1680x1050, DX11, minden max beállításon, tessalation on, cataystba 12xAA 16xAF
min fps 31
max fps 139
avarage fps 71Természetesen lehet 1-2 helyen alacsonyabb is az fps, de 25-nél még biztos, hogy soha sem volt kevesebb, ilyen beállításokkal.
Lehet, hogy számít valamit az Nvidia vga-m az ATI mellett.
-
Zolikk
csendes tag
Én mindíg azon a véleményen vagyok, hogy rendesen - szaggatás mentesen fusson a játék legalább 1280x1024-es felbontásban magas részletesség mellett. Hogy az most 35 vagy 40 fps szerintem nem oszt nem szoroz
-
pincehely
addikt
Ha haza megyek kipróbálom dx11 módban is.
-
SzlobiG
félisten
Azt nemértem én, hogyha ennyivel lassabb a DX11 akkor hol marad a látvány? Szal akkor arányait nézve annyival szebbnek is kéne lennie, nem?
-
TomiLi
addikt
dobáljatok meg kővel, nevezzetek trollnak, de menjen a ..... az ati a nagy 5xxx szériájával.
Egy bepalizott hülyének érzem magam, hogy megvettem egy 5870-est. Hál Istennek nem lehetett kapni 5970-est...Annak idején erősen le lettem ugatva, ha kételkedni mertem az ati előre beharangozott teljesítményében... pl heaven bekapcsolt tesszelációval hasonló gyenge fps-t produkált. Hát most itt a játék, ami állítólag nem annyira terheli a vga-t, mint egy benchmark program.... no comment...
Persze lehet, hogy túl nagy az elvárásom, mert szeretnék max. grafikai beállítással játszani.... De nem én találtam ki, hogy egy über csúcs vga-ként beharangozott 5870-es DX11-re és tesszelációra született...
És ebben a játékban még csak ízelítőt kapunk a tesszelációról.... Na nem baj lehet ismét valami csoda driverre, patchre várni..
-
bitblueduck
senior tag
válasz
Lézerparaszt #37 üzenetére
Ez azért akkor sem teljesen OK, hogy a tesztben dx9 50+%-al több fps-t produkál. Mert amikor pl a HDR megjelent és Oblivionban bekapcsoltam majd leesett a hajam, ott rendben, hogy megfelezi az FPS-t. De itt csak azt látom hogy DX9 vs DX10/11. Nemhinném hogy totál átvariálták az engine-t, inkább belecsusszantottak egy tesszalációt - ami a tesztben pont nem kritikus szerencsére - és kész. De tesszaláció nélkül ?? Vagy crysis, hellgate london, és társai.
-
Robi BALBOA
őstag
Nem tudom mennyire lehet össze hasonlítani ezt(teljes game) és a demót, de nekem a demóban(dx9 volt csak ügye) az én konfigommal maxon minden 1920*1080-ban bőven 100fps felett ment a game az átlag lehetett vagy 120-130fps, itt meg dx9-ben 56fps a minimum és 64fps az átlag ja és még a felbontás is kissebb, na ezt hogyan csinálták??
-
Lézerparaszt
őstag
A teljesítményugrás nem azt jelenti, hogy pl. az AvsP 40 fps helyett 100 -zal fog menni,
hanem hogy ugyanazzal a sebességgel sokkal több mindent tud megjeleníteni. Néztem dx 11
demókat, nekem ez jött le róla. Sokkal részletesebb kép, ugyanazon a sebességen.
De aztán meg lehet hogy nincs igazam, de a teljesítménynövekedés ezt is jelentheti. -
Tommmmka
senior tag
Hát én nem tudom milyen teszt de nálam fullhd- full aa minden koksz és stabil 50+fps, ezek szerint nekem csodagépem van
dx11 módról beszélek
-
bitblueduck
senior tag
Namost egyrészt a tesszaláció alig zabál fps-t, ez így jó. Mársrészt sokan itt azt írják, hogy jól megy, még 5750-el is ez is jó.
Csak azt nem értem, hogy hol van a nagy teljesítményugrás dx9-dx11 között, mert eddig bármit láttam csak lefelé zuhant. Közben dx10+ elvileg tehermentesíti a rendszert, meg több szál CPUn meg ilyenek. Ez hol van??? Ennyire kamu engine-k vannak csak? -
sz.mich
tag
Megpróbáltam, nekem nem hajlandó elindulni dx11ben még a friss driverrel sem.
-
Zoli-206
senior tag
Én FRAPS-al mérek, itt letöltheted: Link
Csak indítsd el, majd a játékot és ha nem piszkálod, akkor alapból a bal felső sarokban sárga számokkal láthatod az aktuális FPS-ed. Egyébként fasza progi, video-t is tud rögzíteni
(ami a monitoron van menti AVI-ba full minőségben)
-
patakidr
aktív tag
Láma kérdés, de ti hogyan méritek az FPS-t játék közben?
Honnan tudom meg, hogy az 5850-emmel most dx mennyiben megy? Win7 32 alatt nyomom. -
Silentfrog
veterán
Lehet,hogy egy nem ilyen sötét játéknál jobban látszodna a külömségek.dx9-dx11 között
Nekem kifejezetten nem tettszik a játék,90% ban azt sem tudom merről harapják szét a hurkám az alienek. -
boeing
őstag
DX11 allat nekem is kifagy,na majd patch lesz biztos valamikor.
-
julius666
addikt
Na ettől azért többet vártam volna. Sokkal...
Azokat az összehasonlító képeket elnézve (az árnyékosnál pl. gyakorlatilag nincs is különbség) a sebességcsökkenés nagyon nem éri meg. -
Zoli-206
senior tag
válasz
huskydog17 #21 üzenetére
Tényleg, igazad van, azt el is felejtettem, kicsit "bevillogott" a kép és bekapcsoltam. na gyorsan letesztelem Vsync nélkül mennyit megy
Harc közben 80-130 között ment az FPS Vsync nélkül, azta...
-
iBlast
aktív tag
érdekes nekem a Q6600-as procimon 3 ghz-re huzva, 4 gb rammal, ati 5770 oc edition vapor-al very highon maxon minden dx 11 be stabil 30 fps megvolt...csak nagyon néha ment le csillogosabb jeleneteknél 20 köré.
-
Fagyogat? Nem semmi, egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem veszem meg, ha jól tudom még adósak a dedikált szerverekkel is, nem?
-
marcus.fenix
aktív tag
Hát szép a tesszellált alien buksi, de akkora különbség nincs, hogy játékban, mozgás közben észre lehessen venni. Ugyanez elmondható a fejlett árnyékokról is. Gyorsulni sem gyorsul, tehát az egyetlen jó dolog az AA lehetősége, ami meg gyilkolja azért a kártyát.
Ettől függetlenül a "na tessék, feldughatod az 5870-ed a sejhajodba", meg hasonlókat írkáló trolloknak felhívnám a figyelmét hogy a kártya több mint másfélszer erősebb mint egy 4890, és nagy felbontáson ez néhány játékban jól jöhet, főleg hogy ellentétben a "25 fps még pont jó" féle felfogással szerintem 40 fölött kellemesebb játszani.
Szóval akár bírja a DX11-et akár nem, én elfogadnám... de csak ajándékba, mert a jelenlegi árát azért nem fizetném ki szívesen...
-
Roxbury
őstag
Dx11 alatt nagyon szépen megy 5750 alatt az utolsó grafikai beállításokkal (ahol minden be volt kapcsolva), de megjegyzem 1280x1024-ben játszok (ennyit bír a monitorom), de ezek szerint magasabb felbontáson elég keményen meghasalna.
-
Zoli-206
senior tag
Nekem minden a lehető legnagyobb beállításon van, 1680x1050, dx11, tessalation stb... és a FRAPS 60FPS-t mér, (néha ha nagy pity-puty van az alienekkel akkor 54-re leesik) de attól több a menüben sincs. Lehet, hogy korlátozva lenne?
-
BalaNce87
addikt
Hát nemtudom, igazából az még elfogadható árú DX11-es cucc, de én még vártam volna vele plusz annyira nem is érdekel ez a DX11-es dolog, még nagyon új és várható volt hogy nem fog szuperálni tesszeláció alatt, mert az tényleg kemény dió.
Amúgy írtam bc2 topicba hogy már faszán megy a játék, kíváncsi voltam, mert sokan azt mondták hogy nálam lehet valami gond, de úgy tűnik optimalizálták a betat és már sokkal jobban fut, 60 fps megvan de néha több is akár, szóval fasza, igaz pont most lesz vége a betanak
-
antikomcsi
veterán
Nesze neked optimalizáció, meg tesszeláció, meg dx11-es szuper gyors futás.
Ez a teszt siralmas, mármint az eredmények, ráadásul a játék szépségétől sem ájulok el.
A papíron szuper fejlesztések, a gyakorlatban már koránt sem muzsikálnak olyan jól.
Vagy ez a játék egy összegányolt kaki, vagy az új apinak nagyobb a füstje, mint a lángja.
4670-el játszhatatlan a játék, még 1024-ben is de, hogy egy 5870-is csak így megy.
-
GAbre
veterán
"A Rebellion szerint amennyiben egy DX10-et, vagy DX10.1-et támogató grafikuskártyával rendelkezünk, akkor is használhatjuk a DirectX 11-es módot"
Ez azt jelenti,h pl vista alatt dx9be működik mindenképp,vagy dx 10 nincs is benne? -
Lézerparaszt
őstag
Nekem ezen a gépen 40 fps -sel szaladgál, minden fullon van, dx 11 -ben, (2048x1152):
AMD Phenom II X4 940 (3GHz)
4Gb DDR2 1066MHz
Asus HD5850 1Gb DDR564 bites Windows 7
Nekem egyelőre a tört van meg de nagyon teccik a játék, hamarosan beszerzem eredetiben -
Janika!2
aktív tag
Érdekes hogy a híres dx11 el beharangozott HD5870 is meghal dx11 alatt pedig nem gyenge cuccok vannak alápakolva..
.
-
mickemoto
őstag
Akkor az 5750, 5770 kártyák kutyafülét nem érnek dx11-ben, esetleg 1280x1024-ben talán
-
Tom5
addikt
Nálam betöltéskor kifagy DX11 üzemmódban. (eredeti játék, legújabb driver, stb, stb...)
-
yakuza.tora
addikt
Maxra húzva rendesen megfogta a gépet. Pedig nem piskóta. 4GHz-re húzott i7...
-
Sicilian
addikt
Szerintem tök mind1 hogy 33 vagy 47 fps-el megy a game, lehet, hogy vakinek számít engem hidegen hagy...
-
BalaNce87
addikt
Hát ez a tesszeláció jol szétzúzza a videókártyát, egyenlőre még ez az 5000-es széria is kevés az alkalmazáshoz.
-
{Zodiac}
senior tag
dx10-es kártyám van, dx11 módot használok, egy órát játszottam, nem fagyott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest