Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nagy reményeket tápláltam ehhez a játékhoz már az első információk megjelenésétől kezdve. Már akkor bizakodtam, sokan az előző "Alien játék-os fiaskó" miatt szkeptikusak voltak. De én éreztem, hogy ez más lesz. Ez király lesz. És az is lett! Nagyon örülök, hogy végre azt kaptuk amit ígértek. Sőt, én előztesen az alap koncepcióból kiindulva max 8-10órás játékmenetre számítottam. Ennek ellenére mindenki 20órát emleget. Fantasztikus!
Jó, egy kicsit csaltak a fejlesztők mert el lett nyújtva és szándékosan nehezítve a játék. De nem baj! Aki tökös az büszkén mondhatja majd el magáról, hogy végigjátszotta.
Jó a cikk is, bár negatívumok között nagy hibának tartom azt, hogy a kiszámíthatatlan AI frusztráló. Sokféle képen tudnám ezt megvédeni, de elég legyen annyi, hogy jobb mikor egy agyatlan hadsereg rohan feléd minden félelem nélkül, mindig ugyan ott, ugyan akkor, előre scriptelve?
Én bevallom férfiasan, hogy nagyon az elején tartok. Még a csavarkulcsot keresem. Én parázok az ilyeneken, nagyon. Nagy elszántság kell, hogy leüljek játszani. És még nem is találkoztam az Alien-el
Én távolról tisztelem ezt a játékot. Egyszer legyűröm az tuti. Csak most télen sűrűn van sötét, ez nem segíti az előre haladásomat
Jó cikk, jó játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest