Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Bird #6 üzenetére

Csak az a baj, hogy a lakásban más is hallja :D Gondold el, mikor elalszik a kicsi, és arra kel fel, hogy az apja hisztis picsaként sikoltozik a Pc előtt. :D Szép példát mutatnék neki :DDD

• .LnB

titán

Nagy reményeket tápláltam ehhez a játékhoz már az első információk megjelenésétől kezdve. Már akkor bizakodtam, sokan az előző "Alien játék-os fiaskó" miatt szkeptikusak voltak. De én éreztem, hogy ez más lesz. Ez király lesz. És az is lett! Nagyon örülök, hogy végre azt kaptuk amit ígértek. Sőt, én előztesen az alap koncepcióból kiindulva max 8-10órás játékmenetre számítottam. Ennek ellenére mindenki 20órát emleget. Fantasztikus! :) Jó, egy kicsit csaltak a fejlesztők mert el lett nyújtva és szándékosan nehezítve a játék. De nem baj! Aki tökös az büszkén mondhatja majd el magáról, hogy végigjátszotta.

Jó a cikk is, bár negatívumok között nagy hibának tartom azt, hogy a kiszámíthatatlan AI frusztráló. Sokféle képen tudnám ezt megvédeni, de elég legyen annyi, hogy jobb mikor egy agyatlan hadsereg rohan feléd minden félelem nélkül, mindig ugyan ott, ugyan akkor, előre scriptelve?

Én bevallom férfiasan, hogy nagyon az elején tartok. Még a csavarkulcsot keresem. Én parázok az ilyeneken, nagyon. Nagy elszántság kell, hogy leüljek játszani. És még nem is találkoztam az Alien-el :D Én távolról tisztelem ezt a játékot. Egyszer legyűröm az tuti. Csak most télen sűrűn van sötét, ez nem segíti az előre haladásomat :D

Jó cikk, jó játék! :R

Új hozzászólás Aktív témák