Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bambano #28 üzenetére

És milyen determinisztikus változás fog bekövetkezni a gyereked által ? Pont annyi mint általad. Jó nagy kupac szemét, sok megnyomoritott ember akik nem jó helyre születtek. Ja most lehet felhozni, a sikeres vállalkozást, házat autót, de az irreleváns.
    Semmi több ez vagyok én, vagy te vagy ő.
    Ami a hagyatekod az a genetika állományod egy része.
    Ezért küzdött, hogy így vagy úgy túl éljen.
    Az esetek túlnyomó többségében semmi több nincs benne, csak amit eléd raktak: legyen házad, gyereked, nagy TV autó, sikeres munka ami sok pénzt hoz, nyaralás, meg hobbi. Csak nem leírtam az életed?
    Akkor mi az ami annyira egyedivé tesz ami meghatározó az emberiség/föld/univerzumban?
    Pont annyi mint a maradék 6.8 mrd emberben.
    Ja hogy lottózól hátha a te gyereked lesz az aki majd NA.
    Látjuk hova vezet ez elég MO keleti régióit megnézni.

Sok sikert remélem pont a TE gyereked fogja megreformálni ezt az agyament társadalmat :R

• Algieba

őstag

válasz bambano #11 üzenetére

Abban azért egyetértünk, hogy a 20. századra meglepően civilizált lett a nyugati ember, mégis az egyik legtöbb kulturális kinccsel rendelkező nép, a német beüzemelte a halálgyárakat.
    Tudom, meredek, hogy az előző század rémségeivel jövök, de azok tényleg nagy traumák voltak.

Nem lettünk fejlettebbek.

Jaj, olyan szépen átlépett a magyar nép pár százezer vidéki zsidó elveszejtésén. Ne akard már nekem beadni, hogy különösebben megrázna minket pár ezer haláleset. A 21. század média kurvulása agyára megy mindenkinek. Színészkedjünk, tépjük a ruhánkat... közben hagyatéki tárgyaláson megy az ökölharc a szajréért.

Ott dobta le az agyam az ékszíjat, amikor pár hete leesett, hogy tényleg mik vagyunk, hogyan gondolkozunk. Addig együgyű jóindulattal szemléltem az embereket, de aztán, bassza meg, tényleg képesek két fillérért az anyjukat is........

Tehát nem kell a púder. Ne fárassz. Túlélő gépek vagyunk. Átlépünk az elhulltak felett. És megy tovább a cirkusz.

És igen, nem kár értem.
    Imádom, hogy őszinte szarzsák lehetek. :D

Új hozzászólás Aktív témák