- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RawrrSoul
csendes tag
Nem is a súlyuk végett idegesítenének, hanem csak, hogy sok van belőle nálam....
Nooffense félre ne értsd...
Főleg, ha munkaeszközök én aláírom, hogy kell minimum kettő!
Én is azvó'nék, mármint, kütyübolond, bár most takarítottam ki a repertoárból szinte mindent ami volt...
Inkább a gyakori cserélgetésben jelentkezik nálam ez, mintsem a gyűjtésükben...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nálam is legtöbbször nálam van két telefon. Már csak tartaléknak is a P20 Pro, ha olyan helyre megyek még powerbank is.
Viszont a mai világban drága a kártyás telefon, pláne, ha nem kapom meg az SMS-t az adategyeztetésről, mert ki van épp kapcsolva, amikor állítólag elküldték. Most 6k HUF visszautalását várom a Vodafone-tól, mert utólag már nem lehet visszakapni a sim-re a jogosultságot. Mivel a fő telefonon korlátlan minden, így a tartalékot keveset használom, ebben két kártya van, a telekomos kártyán szoktam beszélgetni, a vodáson nem, így a hangyafülnyi betűket csak nemrég vettem észre, hogy az alsó simnél a "Csak segélyhívás" felirat látható... -
RawrrSoul
csendes tag
Gyá, komolyan egyszerre három telefont hordasz magadnál és mindet másra használod?
Engem sokszor ez az egy is idegesít...
Viszont ez az egy mindenre tökéletes... (iPhone 11)
Telefonálni utcán rendre én is bt fülessel szoktam, addig sem kell a telefont kézbe tartani, főleg, ha még cipelek is valamit másik kezemben. Fura pillantásokat szoktam kapni, főleg, ha nem fogom fel a hajam és eltakarja a fülest.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem is kicsi a kezem relatíve, kb. 21-22 cm az araszom. Leginkább kihangosítva szeretem a nagyot használni, inkább asztalon. A kicsit, a P20 Prot viszont tényleg szoktam az ing felső zsebébe tenni kihangosítva, hosszadalmas, /több órás akár/ beszélgetésekhez. Nadrágzsebben hordani persze a legkisebbek a legjobbak pl. anno ezt az LG-t nagyon szertettem.
Internetezni, olvasni, viszont a minél nagyobb a jó, így nem használok már tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged