- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Többször megszivatott az önkényes névjegyzék-szinkronizálásával, pedig irtok minden ilyet, már csak akksikímélés miatt is. 1 helyiértékkel eltolta név és szám adatait, így nem azt hívtam, akit akartam, mást jelzett ki, mint aki hívott. Nem szisztematikusan mindenkinél, csak 1-1 névjegynél. Kényelem, az.
-
totron
addikt
A teljesség igénye miatt javítom magam: az SE-nél, az 5-nél is megvan a megvernyákolt dizájn, a hátlapi tapintás ezeknél már jobb, később csesződik el, csak hát ezeknél meg a kijelző mérete ami nem összeegyeztethető a felhasználással (ez most nagyon rendőrös szakzsargonosos volt).
Volt egy eladó ezust V3i 6 ezerért akkor, amikor feledésben volt, patika közeli állapotban. Nem jött össze akkor, a mai napig siratom. Igaz, ma meg már nem kéne, csak vitrinlakó lenne, az meg nem én vagyok. Nem lehet mindent utólag bepótolni.
Zöld.... arról elfogadnánk egy-két képet szerintem.
Fennáll a veszélye, hogy nem maxolod, nem ismered ki az adott modellt teljesen, ha ennyi telefonod van. Kell egy kis rászorultság. Más területeken is rontja a megismerést és a boldogságot a vitrinezés, de eltűnő modellek esetén meg tudom érteni a begyűjtési szándékot.
Az a Pixel nem volt rossz vétel.
-
totron
addikt
Ne szenveveggyé'. A 4.7" jó lehet, bár markánsabb a különbség 4.7" és 5" között, mint elsőre gondolná az ember. Nekem a 4.7" kicsi volt már az én felhasználásomhoz, példának okáért a logout.hu fórumát mindig dönteni kellett, azt meg ne már. Kijelzőt illetően viszont teljesen más világ volt tapintásilag, a jobb fajta üvegfóliák érzetén is jóval túlmutatóan. Ehhez társulva még a combos dpi tud megkapó lenni. És még pár ilyen, az előnyök, szirénhangok megvannak, de ha van hátrány, azok győzedelmeskednek végül (nem lehet a végtelenbe nyújtani az újdonság varázsát/önbecspást).
A 4" egyértelműen kicsi ma már. 5.5"-öt tudom ajánlani (Plus modellek), bár azok árain meg már kapsz szintén használtan akár AMOLED-es Andro jószágot is, teljesen más világú kontraszttal, színekkel + a kijelzői mérettöbblet ugye. Néhány videón majdnemhogy azonos a 2 kijelző, a valóságban nagyon nem érdemes egymás mellé tenni Apple-féle IPS-t és egy androidi AMOLED-et. Így nagyon nehezen/sehogy sem jön az érzés egy sápadtabb - adott esetben besárgult/sárgaságba hajló - iPhone modell esetén, hogy ez demegérte, hiába van ugyanott árban. Kell a más, ismerkedj.
Bánatom, hogy jó fogású hátlap eltűnt 4-gyel, legközelebb az X-nél jelenik meg, a 2 között meg kifejezetten fos alumíniumfogás van, az oldali dizájnról már nem is beszélve, az is nagyon el lett találva a 4-nél, az is visszatér később, de mai méretben méginkább lélektani határon túlmutató, eszetlen árral. Érdemes időt adni a másvilágnak, mert van, amit megszoksz, van, ami menet közben bukik ki turpisságként, lesz, amit megszeretsz és lesz, amivel soha nem barátkozol meg, de ezt ugye előre nem tudod belőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest