- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
Leírta.
-
Algieba
őstag
válasz
Hieronymus #11 üzenetére
Valószínűleg belefulladok a langyos fosba, vagyis "kieszi a rák a belemet" vagy valamelyik másik gyakori népbetegség öl meg. Igazad van, totálisan érdektelen. Vágom a centit a halálomig. Unalmas várakozás, kósza vágyak tépnek-cibálnak. Értelmetlen az egész.
-
Algieba
őstag
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Az első sor egy jajongó sóhaj és megállapítás. A második egységben a szomorú tények vannak, hogy ennyivel beérjük. A síró szem még a bánaté, de az utolsó sorban az élet izzása a másik szemben és a keresés az aktív cselekvést jelzi.
Hűha, mégse olyan jó a vers, ha nekem kell értelmeznem...Kiegészítés: Próbáltam én mindenféle szűrővel nézni a belföldi helyzetet, igyekeztem megérteni a nemzeti "urakat", valami irányt találni az össznépi káoszban, de rájöttem, hogy "nem én vagyok görbe, hanem az ország." Most arról próbálom meggyőzni magam, hogy teljesen felejtsem el a gyerekkori beidegződéseket, a "légy jó mindhalálig" hazug parancsát. Negyven éves korom után szeretnék igazi önző dög lenni és primadonnaként az élet színpadán ragyogni.
-
Eastman
addikt
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
-
nevemfel
senior tag
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a határt átlépve nem zuhanunk le a semmibe, legalábbis Galilei óta.
Az online liberális rendszerkritikákat olvasva, a kritikusok sokszor provinciálisabbnak tűnnek, mint maga a rendszer, amit kritizálni próbálnak.
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Én jelentkezek, rizikót felvállalni.
Annyi a baj, ha akarok akkor sem tehetek semmit, hisz mindenkinek joga van úgy élni ahogy, nem mondhatom meg másnak mi a jó. Még akkor is ha jobb lenne mint a jelenlegi helyzete.
Max rávezetni lehet, de ahhoz valahogyan a felismerés szikrajat kell csiholni, ami majd meghozza az igényt a változásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest