Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Elképesztő, hogy a fajfenntartásról egyből egy szexvideó ötlete jutott eszedbe.
-
Algieba
őstag
Sokszor emeltem fel eddig is apró állatokat az útról. Egyszerűen nem tudom otthagyni őket, mert más nagy valószínűséggel észre sem veszi a jelenlétüket és fel sem fogja, hogy nekik is joguk van az élethez.
A nagy hőscincér pár különleges élmény volt. Tényleg rég láttam eme fajhoz tartozó egyedet. Most meg kettőt is.
Számomra képtelenség lett volna, hogy elhajtsak mellettük. -
Algieba
őstag
A hőscincér pár megpillantásától a cselekvésig alig két másodperc telt el. Ezen röpke villanás alatt átszaladt rajtam: 16 éve láttam utoljára hőscincért. Védett faj. Előttem egy pár van, hím és nőstény. Életveszélyben vannak, mindjárt kimásznak az út közepére. Nagy a biciklis forgalom, pillanatok alatt végük lesz.
És ekkor már fordultam is megmenteni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest