- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Most találtam meg alcatel ak47-es
néven rendelhető 76.810 ft-ért Hong-Kongból. Azt viszont nem tudom mennyire megbízható a kereskedő (a cégbíróságon be van jegyezve, kft. így a jogi dolgok stimmelnek), azonban még soha nem halottam róla. Szerintem enyiért megéri + 4.000 lene a magyar nyelv + a szállítás 1.500 ft körül.
-
GuruZone
őstag
az s853 is kínai volt már... Éppen 2 hete vágtam földhöz a Tesco parkolóban, addig a percig használtam második számú telónak
-
RaveForce
veterán
durva, h azokután, h annó csak alcatelem volt egy időben (511,715,535,735,565,853(abból 2 is)), ameddig ugy echte francia volt, odavoltam értük, vol egy saját jellegük, amióta meggette őket kína, nekem olyan szinten tucat lett, h hidegen hagynak a specifikációk meg így hd úgy hd
az alcatel meghalt már 5-6éve, és a csúcson az S853-mal voltak, mai napig nem hallottam telefont úgy szólni
-
eboostr
aktív tag
Itt pedig az eredeti közlemény ÚJ KÉPEKKEL!
[link] -
Land
veterán
Ha 2 heten belul jonne, ezt vennen a T-nel. De valszeg honapok kerdese is lehet, igy vagy Alcatel 995 vagy Ace 2
-
GuruZone
őstag
Tessék A teszt, rengeteg képpel >>> [link]
1800mAh-s akksi
-
kaller1
veterán
válasz
Ankhiszesz #56 üzenetére
Ti tudjátok?
Csak tipp, de szerintem számozásban a 995-öt (is) túl magasra lőtték, ezres számozásba nem mennek bele, mert az meg csak a számozás alapján fapadosnak tűnhet, így maradt az alacsonyabb számozás.
-
prolad
addikt
Na ha tényleg ennyi lesz akkor cserélem is az arc S-em.Akkuról valami infó?
-
eboostr
aktív tag
Nagyon durva lesz, bár 720p felvételekre képes de ez még kérdéses, de jó lenne fullhd lejátszás is ha majd támogatja, remélem nem kell rá sokat várni
-
wertigo1984
őstag
Tetszetős ketyere.
-
callmeakos
veterán
Hú
-
-
Jó az Alcatel, és remélhetőleg csak egyszeri eset:
ismerősöm akart venni használtan egy 3 napos alcatelt, és a kijelző felső részén pixelhiba volt , konkrétan végig több sor kimaradt...
-
Ankhiszesz
tag
Tetszik, nagyon jó úton jár az Alcatel!
Engem az idei Veletech-en győztek meg, hogy nekem való telefon az ot995.
Bár nekem már az ot995-ös kijelzője is néhány helyzetben túl nagynak bizonyul, pl. bkv-n, ha kapaszkodni is kéne, nehéz elérni a kijelző alsó szekcióját félkézzel, anélkül, hogy ne rettegjek attól, hogy na most fog leesni (eddig még megúsztam) - ilyenkor nem árt ha valakinek jó az egyensúly érzéke.Ennek ellenére is szeretem a nagy kijelzőt (internetezésnél) és egy boldog tulajdonos vagyok
Mondjuk a számozásukat rohadtul nem értem, hogy a 995-ösnél jobb a 986-os, stb. számomra követhetetlen.
Ezt valaki érti, vagy még Alcatel-nél sem jöttek rá
Ti tudjátok?
-
H-ger
tag
Ez csodálatos !
az alcatel jó úton jár. alsó- és középkategóriás termékek kitűnő áron plusz ez a felsőkategóriás cucc 75.000-ért .
Csodálatos -
Fkris
őstag
pár éve még kiröhögtem volna azt, aki alcatel telóról beszél......
mostmeg az alcatel röhög a magas árakon! -
scyllarus
veterán
válasz
Kereszhaver #50 üzenetére
Nekem meg biztos kisebb
Barátkozom az Alcatellel, de sajnos a pont jó méretű 4"-os 991-est agyoncsapták az alacsony felbontással és a kis háttértárral
Ez a teló szemből gyönyörű, hátulról a kamera körüli rész még kiértékelés alatt van, de túl nagy nekem sajnos. -
Orton96
aktív tag
Jól hangzik!
Akár tetszik az Alcatel akár nem ez akkor is jó -
DemonDani
addikt
Reméljük erre is eljut és lesz némi késztetés árversenyre a többiek részéről
-
Kereszhaver
tag
Na végre rájött az alcatel,hogy mi is ő.Amúgy én örülök a nagy kijelzőnek.Lehet,hogy csak én vagyok így,de nekem zte skatem van,a következő mobilom biztos,hogy nagyobb lessz,mint 4,3 hüvelyk.Lehet,hogy ez lessz az?
-
MuzikJunkie
aktív tag
Öccsém... Ez nagyon ott van!
Kezdem leküzdeni a vágyam, hogy "márkás" telefonom legyen (no persze a gazdasági helyzet is kényszerít rá), szóval esélyes következőnek egy Huawei, vagy Alcatel... Franc sem fog egy feliratért 20-30 ezerrel többet fizetni.
Nálam ráadásul a szoftverezés is felejtős. Első egy új telónál, hogy eltávolítom a gyári alkalmazásokat.
Egyébként support esetében a Motorola és az LG sincs a helyzet magaslatán, szóval az Alcatelnek nem nagyon kell magát erőltetni, hogy jobbat nyújtson.
Összegezve: nagy pacsi az Alcatelnek, különösen, ha baráti lesz az ára!
-
vicze
félisten
válasz
donceleger8 #20 üzenetére
hito-tól elnézést tényleg félre értelmeztem.
donceleger8 félreértesz, azt hiszem a pentile téma kicsit túlságosan fel van fújva, mert vagy látod vagy nem, és akiket zavar, azok a kisebb csoportba tartoznak. SGS-en is csak annyit láttam, hogy kékes a fehérje (ami zavaró), azonkívül semmit. One S-en se láttam, hogy Pentile szóval számomra mindegy, ha valakinek szúrja a szemét hát nem olyat vesz, de ilyen szerintem kevés van.
Én megértem azt akit zavar, de enyhén túlzásokba tudnak esni a fikázásnál. -
spawn21
veterán
ez bizony nagyon tetszetős.
Igen kíváncsian várom mikor fog megjelenni itt (nem mondja senki hogy nem fog!) -
poller
tag
Érik a telefoncsere!
-
nonolada1
senior tag
Lentről látványosabb felfelé jönni.Egy ház építése is látványos az elején.Ha már elérsz egy komoly szintet,na ott már vmi különlegeset,vmi csodát kell tégy,hogy kitűnj a tömegből.
Mindazonáltal figyelemreméltó teljesítményt produkál az Alcatel.Én is teljesen megvagyok elégedve a 990-esemmel -
M3oH
addikt
Mutatos keszulek, remelhetoleg jo aron nalunk is. CSak legyen hozza megfelelo support XDAn
-
Maateeo
aktív tag
Szép darab, jó látni, hogy az Alcatel saját hamvaiból kezd feltámadni. Viszont a kamerát mintha picit magasra rakták volna.. .szerintem legalábbis.
-
stilo18
addikt
Egy az egyben Optimus Black előről. Nagyon tetszik.
-
danikollar
őstag
Jó telefon, jó ár, de kíváncsi leszek mennyi lesz nálunk.
-
Bejövős a készülék.
Garancia ugye adott.Ami a supportot illeti,nálam az kimerül a "legyen rá faszántos custom rom"-ban. -
Zirowe
nagyúr
Alcatelt csak fenntartásokkal!
-
-
Peterson_
addikt
Most megdobbant a szívem, hisz annak idején Alcatellel kezdtem a mobilozást.
One touch easy, OT 300,303, 311.
Aztán a 715 volt az álom.
Sajnáltam is, amikor egy időre "eltűntek"
Ha az ár/érték arányt tűzték ki célul, annak még ezzel a készülékkel is simán megfelelnek.
Más kérdés, hogy mire megérkezik hozzánk(ha megkérkezik), valószínűleg mindjárt rá lehet majd számolni egy-két tízezrest.... -
haxxika
senior tag
Ha jól számolom, itthon ez egy 5db deákos téma lesz ha mindent rászámolunk, és akkor is jó vételnek fog számítani. Megszorongatta a fantáziám...
-
tjb007
nagyúr
Ha elérhető lesz nálunk is és ha az Alcatel ugyanúgy fog vele tökölni mint a többi telefonjával akkor nem mostanában kell rá számítani de én remélem, hogy nem így lesz, meg kéne már szorongatni valakinek a nagyok (nem mintha a TCL Corp. kicsi lenne) tökét, hogy leszálljanak a földre.
-
törölt tag
Ez igen,le a kalappal.
-
Pubilol
tag
Szemből samu...
-
-
rbence
senior tag
Hát,ha szoftveresen is odateszik magukat,nem úgy mint a 990-nél,akkor komoly masina lesz
-
donceleger8
őstag
Tudod, nem mindenki nagyítóval a zsebében mászkál telefont venni! Lehet hogy te igen, de a többség nem! Mellesleg nincs otthon a vitrinemben egy istenkirály kijelzőjű telefon 600000 ppi értékkel, hogy naponta összehasonlítgassam a kijelzőt hogy mennyire szar!
30-40 cm-ről, mert kb ilyen távolságból használjuk a telefont, tökéletes mindegyik!
Aki nagyítóval keresi a hibát, azon meg csak röhögök! -
B+... az kemény , keresem az állam, nem semmi készülék
-
Next Win ®
tag
Miből lesz a cserebogár!
Azt hiszem be fogok szerezni egyet. -
pumpedlix
tag
Egy újabb Alcatel ami meggyőző. Várom, mikor jelenik meg itthon.
Egyet biztos beszerzek majd
-
tetszik - egy jó kapacitású (kb 2000mAh) aksival kitűnő termék lehet
-
butyek
senior tag
Hajjaj! OT-995 a kezemben, ez alapján jó kell legyen. Majd elválik nálunk mibe kerül, ha egyáltalán idekerül...
-
lacix76
őstag
Ezek a gyártók előbb vagy utóbb ha lassan is de utólérik a nagyobbakat.
És jóval olcsóbban adják a készülékeiket. -
hito
nagyúr
Nekem ezek a nagy feltámadások és olcsóbb gyártók termékei (ZTE, Huawei) sokkal izgalmasabb téma, mint a gigászok uncsi küzdelme akik már nem csak a MP-ek, de processzor magok háborúját is vívják. Sokkal színesebb, hogy az Alcatel 75eFt-ba mit tud belepréselni, mint az, hogy az S3-ban 32GB, vagy 64GB háttértár kerül és vajon PM, vagy RGB lesz-e a kijelző.
-
Blyan
félisten
Jóféle.
Ránézésre Samsung minőség
-
Retekegér
MODERÁTOR
Odass!
Reméljük errefelé is kapható lesz. -
AS
félisten
válasz
donceleger8 #3 üzenetére
Felmérés szerintem majdnem mindenki. AKi ir topikba az csak egy lázadó réteg
-
Xaels
félisten
Bevált forma relatív jó árral és hardverrel. Még akár sikertermék is lehet belőle.
-
donceleger8
őstag
"a mai elvárásoknak megfelelően 4,5 hüvelykes"
Hát nem tudom, ahogy itt olvasgatok több topicban, az ilyen nagy kijelzőket kevésbé szeretik! Nem tudom ki várja el, én mindenesetre tutira nem!
-
Tetszik jó úton jár az alcatel.
-
AS
félisten
Ez igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest