- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC-Style
tag
Hmmm... Egy számomra viszonylag ismeretlen forrásból jutottam a készülékhez ( nem illegális, max szürkeimport lehet, mert számla, garancia van hozzá, legalábbis papíron... ). A rajta lévő rom részemről még érintetlen. Sok rendszerfájl létrehozási dátuma 2010-es. No meglépem a frissítést, nekem is fura, hogy csak sima 4.0 a verzió, mit a készülék kiír... Lesz ami lesz, lépjünk innen tovább...
Azért köszönöm a segítőkész válaszokat! -
PC-Style
tag
A kérdésem második fele arra utalt, hogy a 4.0 verzióhoz képest a 4.0.4 -re frissítés tartalmaz e olyan elemet, ami befolyásolhatja a dual sim kezelést. A dual sim miatt nem eltérő ezen a telón a rendszer? Ez nem világos nekem.
-
PC-Style
tag
Sziasztok!
Új vagyok a készüléket használók sorában. Nem az első androidos készülékem, de nem is vagyok vérprofi. Csatlakoznék ehhez a fórumhoz, és kérnék némi tapasztalatot a használatban.
És mindjárt az első kérdésem: Alapból android 4.0 van rajta. A frissítést még nem mertem rátenni (4.0.4), mert nem tudom, hogy amit alapból frissítene, megfelel e a dual sim kezelés esetén is.
Erre szeretnék választ, így első lépésben. Előre is köszönöm!
Üdv! PC-Style
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest