- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
válasz
PC-Style #3497 üzenetére
A gyár nem ad ki olyan frissítést dual sim telefonra, ami nem jó dual simhez. Ha custom ROM-okkal próbálkozol, az más kérdés, de a gyári frissítések mindegyike dual simre van. Így viszont akkor az alapkérdést nem értem, mert mégegyszer mondom: a 4.0.4 az alap verzió az OT997D-hez. Ha megnézed az itteni tesztet, már abban is azt írták (a specifikációnál), hogy 4.0.4 van rajta, pedig a tesztben egy nullszériásnak mondott készülék van. Az enyém is egy korai darab, még a 2012. szeptemberi firmware volt rajta eredetileg, és az is 4.0.4-re épült. Akkor a Tiéden hogy lehet 4.0(.1?)?
-
Ocsy
aktív tag
válasz
PC-Style #3492 üzenetére
Alapból is 4.0.4 van rajta, az eddig megjelent frissítések csak a telefon funkcióit változtatták, az Android verziót nem.
A kérdés második felét én, megmondom őszintén, nem értem. Ha egy dual sim telefonra rátöltöd a gyári frissítést, akkor az miért nem megfelelő dual sim kezeléshez...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest