Új hozzászólás Aktív témák
-
HeidBalu
csendes tag
Oké, köszi szépen a tippeket.
A készülék nem rootolt, még a 12 hó garancián belül vagyunk, addig nem akartam bántani -
HeidBalu
csendes tag
Szia, köszi a segítséget, de a baj a fastboot volt. Azt kikapcsoltam és most már 1 percen belül működik minden. Viszont egy dolgot még nem sikerült elérni, ez pedig a magyar hibajavítás pl. SMS írásnál. Angol, francia, német, olasz, spanyol és "a készülék nyelve" a lehetséges. A készülék természetesen magyar nyelvű, de a felajánlott szavak így is angolok maradnak. Erre valami ötlet?
B.Ú.É.K. -
HeidBalu
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt a készülékkel, hogy újraindítás után van hogy 10-20 percet kell várni arra, hogy a telefonkönyvben láthatóak legyenek a bejegyzések. A híváslistát és a telefonkönyvet megnyitja ugyan, de csak egy nagy betöltés feliratot látni. A készülék hívható mindkét számon, viszont én így nem tudok hívást kezdeményezni vele. Találkozott már valaki hasonló hibával, vagy van rá valami gyógyír?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged