- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem független. Előfizetéssel vettem egy ezresért
Eddig pozitív a véleményem. Nagyon tetszik hogy könnyű és nagyon jó a hangja. Beszédhang és a külső hangszoró egyaránt. A csengőhangok tisztán , és hangosan szólalnak meg.Hangosabb mint a K800. a Beszédhang jó, a túloldal sem panaszkodott hogy náluk gond lenne. A beszélgetés kihangosításáról nem tudok nyilatkozni, mert még az életben nem telefonáltam úgy, de ha van rá igény kipróbálom. A fülest sem próbáltam ki (a K800im elmúlt egy éves és még ki sem bontottam a fülesét), Mert ha kell, akkor BT headsetet használok (még nem volt alkalmam összelőni).
Az akku kicsit többet mutatott a felénél mikor kibontottam, de mint tudjuk ez nem a valódi töltöttséget mutatja, így valós adatot nem tudok, de 11-óra körül hozták ki, és 20-30 perc telefonnal, és rengeteg nyomkodással (130 nevet irogattam át egyenként + háttér és hangok küldözgetése kékfoggal+egy két sms), estére (3/4 7-re)sikerült elérnem üres legyen a jelző, de még nem jelzett hogy enni kérne. Most töltőn pihen. Szerintem nem lesz vele gond.
Egy apró dolog volt ami hiányzott, de a 3. sms-nél már nem volt gond, hogy a mondat kezdésnél nem vált az előző írásjel után automatikusan nagy betűre. A fényképező valóban nem készít katartikus élményt okozó képeket. Ami nem tetszik hogy a navigációs gyűrű és a melette lévő gombok nincsenek megvilágítva, de ezt a négy gombot csukott szemmel is lehet kezelni.Ami nagyon tetszik, az a qwerty (bár szoknom kell), a fektetett kijelző (sms nél sokkal átláthatóbbak a dolgok), hogy nagyon szépen szól (bár a K800i vel sem volt gondom), Hogy időzíthető a billentyűzet megvilágítása.
Összegezve: eddig nagyon bejön. Majd kiderül a napi használat során hogy milyen apró hibái vannak, de az első benyomásom az, hogy szerethető kis kütyü.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyomott áron érkező QWERTY billentyűzetes masina szépen, igényesen összerakva. A T-Mobile-nál Vairy Text néven keresendő!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest