- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Csak azért gondolkodnék a vásárláson, mert hát egy Alcatellel megjelenni még én sem nagyon szeretném, nekem számít a stílus (ezért is van most egy V8am).
Remélem ez a hozzáállás a márkához hamarosan meg fog változni a jobbnál jobb (és nem utolsósorban szebb) készülékeknek köszönhetően.
-
bope87
aktív tag
Erre nem számítottam
Amint lesz a T-nél, meglesem élőben is, mert ennyiért tényleg megéri.
-
legiaap
félisten
Nagyon jó kis telefon lett ez.
A 3G-t én is hiányolom ill. a 3,5 jack kimenetet.
Amúgy hol kapható függetlenül?Szerk: Látom mindenki ez iránt érdeklődik
-
rep3at
őstag
Nagy kalapemelés
(Szinte) Minden tekintetben jónak mondható készüléket sikerült alkotniuk, remélem így folytatják továbbra is. A 3,5ös füllhallgatókimenet hiánya engem is zavar, legalább egy átalakítós fülest adhatnának hozzá, vagy egy jobb minőségű fülhallgatót. Legjobban a wifi hiányzik, de hát ennyiért..
-
Dé
aktív tag
valami hír / adat van róla hogy mikor jelenik meg köbö?
-
plus44
veterán
Áll lesesés ezerrel. 20k.
-
consono
nagyúr
Már csak az a kérdés mennyire nehéz függetleníteni
Vagy, hogy függetlenül mennyi lesz az ára... Lassan a Pannon is kidobhatna valami olcsó és érdekes masinát
-
Sztbeni
őstag
Igen jó kis készülék. Én amikor elkezdtem olvasni a tesztet, azt hittem, hogy egy 50k körüli mobil. 20 ropit igen megér! Feltámad az Alcatel?
-
skylinelaca
senior tag
nemrossz! végre egy jól beárazott telefon! MTK-t is szépen megszelídítették , és még külsőre is vállalható!
-
ZooLee
senior tag
Elég jól sikerült telefon, különösen az árát tekintve. a 3G/Wifi hiányát nem látom akkora gondnak, ebben a kateegóriában (és célcsoportnak) tökéletesen megfelel a GPRS/EDGE is. (Nekem Nokia E61i van, abban sincs 3G-HSDPA, mégis tökéletesen elég a sebesség levelezésre, IM-re. A célcsoport pedig pont ezeket fogja használni megspékelve SMS-zéssel.
Viszont nagyon hiányolom a billentyűzet részletes leírását, hiszen az egyik legfontosabb része a készüléknek, eléggé hiányos ezt elintézni fél mondatban
(Méret, nyomáspont, anyag, stb...)
Z.
-
orbano
félisten
válasz
D4rkAv3ng3r #34 üzenetére
elolvastad a tesztet?
-
rekid
addikt
"Emellett kapott helyet a fedlappal takart miniUSB csatlakozó, a másik oldalra microSD foglalat került, már viszont nincs, ami bizony a szabványos fülhallgatókimenet hiányát jelenti — sajnos."
Mi nincs?
-
PH-User
addikt
Köszönöm a kimerítő tesztet!
"van 2.0-s Bluetooth, mely támogatja a sztereó hangátvitelt is. A miniUSB csatlakozó szabványos, számítógépre csatlakoztatva az Alcatel töltődik, sőt, kártyaolvasóként és webkameraként is használható." - Örvendetes, bárcsak a W810i-men is lenne.
"Kihangosítva viszont nagyon jól szól a gép: szép, telt hangzása van és elég hangos is." - Valahonnan gondoltam, hogy jól fog szólni, már csak a méretes hangszóró is erre utal.
Külseje nem nagyon fogott meg, de az összhatás az nekem tetszik.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Külseje és az ára bejön, csak az a fránya MTK ...
MTK miatt ha ilyesmi telefon kellene akkor inkább Samsung CorbyTXT hiába drágább.
-
Egzee
őstag
Mikor láttam a hírt, hogy ez jönni fog, már akkor tudtam, hogy ez jó lesz! Majd rájön az Alcatel, hogy érdemes jó telefont csinálni...
-
Traxx
őstag
Nekem a 311-es volt az első, szerettem... A tesómnak meg egy ilyen, nem volt rossz ez sem. Az enyémből egyszer ment ki a vibra motor (mivel garis volt, a billentyűk is cserélve lettek, mert éreztem, hogy a joy se fogja húzni olyan sokáig
), plusz megadta magát később az akksi. De strapabíró volt.
Ez a Tribe a Qwerty miatt nem tetszik, de 20-ért tudásilag baromira megéri
Nekem még esetleg hangrögzítés kéne bele, meg zseblámpa normál bill mellett, és mennék venni
-
Nem akarok kötöszködni
de ennél is egyik oldalon microUSB, másikon meg miniUSB
Nekem se mindegy -
hemaka
nagyúr
Hát ez ennyi pénzért elég kemény húzás.
Más.. A különösen ajánlott plecsni nektek is rácsúszik az értékeléses táblázatra?
[link] -
Ricardo
titán
Bizony az volt a neve. Én is szerettem az enyémet. Talán az is benne volt hogy az első mobilom volt, de a fő ok, hogy megbízható volt és atombombával sem lehetett ártani neki
Aztán elindult lefele a gyártó.
Remélem kiadnak pár jó telefont megfelelő áron. -
atike
nagyúr
Az ára miatt tényleg jó vételnek tűnik, bár nekem személy szerint nem mondhatnám, hogy tetszene...
-
Jadro
veterán
Tetszetős, főleg ennyi pénzért. Régen még az őskorban szerettem az Alcatel one touch max (asszem ez volt a neve
) készülékem, remélem elérik lassan azt a minőséget.
-
kaller1
veterán
A voda 541 topikban mindenki panaszkodik a bő 1 perces java betöltésre,ezek szerint ebbe a készülékbe már egy erősebb mtk proci került...
-
shev7
veterán
meg szerencse, hogy kevesse elterjedt a jogdial. Mi lenne velunk balkezesekkel?
-
AS
félisten
Nagyon jó, anno szeretem az alcát nagyon, és jó márka volt.
Most már csak alkategóriában van de nagyon jól csinálja. -
Coyote2000
őstag
Sosem irtam meg ilyet: le a kalappal, Alcatel!
Hajra, olcso QWERTY mobilok!!! Kivalo otlet! Kivancsi vagyok a valosagban elviselheto-e a minosege...
-
Ricardo
titán
Elolvastam a tesztet, és leesett az állam.
Ennyiért nagyon jó vétel lehet. ezek szerint ele kell majd mennem a T-be megnyomkodni egyet. Bár megfogadtam hogy ha váltok akkor csakis wifis készülékre , de ha élőben is meggyőző elgondolkodok a beszerzésen -
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon kellemes meglepetés ez a készülék. Másodtelefonnak maximálisan el tudnám képzelni. Tényleg csak a 3,5-es jack hiánya leeht zavaró. De amennyibe kerül így is a legjobb ár/érték arányú telefonok között van szerintem.
-
sztara
aktív tag
Corby-hoz képest biztos jobb. de ha azt jobban reklámozzák, akkor azt is fogják jobban venni.
emberek a reklámnak hisznekmég itt mobilarénán is a corby reklám megy
de ki tudja
-
Thibbie22
tag
Corby-hoz képest ez az Alcatel egy isten!
Komolyan mondom, ha lenne benne wifi és 3G tuti áldoznék rá, akár 30.000 pénzt is, második telefonnak...Alcatellel kezdtem a mobilos életem (OT311), aztán kényszerből egy színes OT535-öt is használtam, utóbbinál kijelzőt leszámítva (pixeles CSTN) semmi bajom nem volt velük, de ugye változnak az idők. Ma már elvárom a wifit, rendes kamerát, GPS-t néha...
De majd meglátjuk. Legalább megtudtuk, hogy az MTK platform is képes már 2 megapixelre.Ja, am 3.5-ös jack... Annyira filléres cucc lehet! Nemrég vettem egy laptopot a Delltől és alapból volt benne újlenyomat olvasó. Mondom azt nem kérem, hátha nyerek pár ezret és mit gondoltok, mennyivel lett olcsóbb nélküle??? 2, azaz két dollárral!
Szal akkor egy jack is ekörül mozoghat. -
vinacarlos
tag
USB-n keresztül vesz fel áramot?
-
No-kia
addikt
akinek van eg yilyen használtan, dobhat privit
-
T0rnad0
addikt
Na végre, hogy megérkezett, köszönjük a tesztet
Kb ezt vártam a készüléktől, nagyon jól sikerült -
hans87
tag
3G hiánya nem olyan vészes, helyette inkább WiFi mehetett volna bele, azoknak az ismerőseimnek akik a célcsoportba tartoznak, nincs 3G előfizetésük és nem is nagyon akarnak.
Amúgy egész pofás (kicsit engem HP gépekre emlékeztető) darab, ennyiért mg tényleg nem rossz vétel.
-
David75
őstag
Ennyi pénzért ajándék lenne csak,mint ahogy a nokia neve összefort a laikusoknál a megbízható,elnyűhetetlen,egyszerű kifejezésekkel úgy fort össze az alkatel a gagyi,logikátlan, kifejezésekkel.Jó persze mind a kettőnek volt alapja de mind a kettőnél elég sok a kivétel és elég káros ez az általánosítás.
Nekem is belelóg a plecsni chrome-al.
-
Bounti
aktív tag
Szeretném megjegyezni, hogy 3.0.195.27 verziójú Google Chrome-ot használok, és a "Különösen ajánlott" plecsni belelóg az értékelés táblázatba. Ezt nem szoktam firtatni, de ez a készülék engem is érdekel...
Ha valaki tud valami okosságot mondani azt megköszönöm!
-
Norbi21
senior tag
Régen mondtam ilyet alcatelre, de tetszik és ennyi pénzért simán bevállalnám. Azért egy eladási adatot megnéznék majd a későbbiekben a Corby Txt és ez között.
-
Z-o-t-y
tag
válasz
TheDragon007 #2 üzenetére
nem hiszem hogy nagy extra lenne, a giroszenzort nagyobb és feleslegesebb extrának gondolom ebben a készülékben.
-
TheDragon007
senior tag
Nekem külsőleg jobban bejön mint a Corby... A 3,5mmes jack jó lenne, de ennyiért az már extra lenne.
A cikkben előfordul sok összemérés a samu corbyval, amiból legtöbbször a Tribe kerül ki győztesen... a cikk felett ennek ellenére erősen feszít a Corby reklám
-
Z-o-t-y
tag
Hát ez tényleg nagyon baba kis készülék, ebben aszürke színben pedig teljesen vállalható, nekem csak egy 3,5 jack hiányzik róla, de tényleg amúgy elég lenne. Örülök hogy a Nokia is előszeretettel használja a 3,5 feles jack-et a filléres telóiba is. Szurkolok az alcatelnek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyomott áron érkező QWERTY billentyűzetes masina szépen, igényesen összerakva. A T-Mobile-nál Vairy Text néven keresendő!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest