- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thibbie22
tag
Corby-hoz képest ez az Alcatel egy isten!
Komolyan mondom, ha lenne benne wifi és 3G tuti áldoznék rá, akár 30.000 pénzt is, második telefonnak...Alcatellel kezdtem a mobilos életem (OT311), aztán kényszerből egy színes OT535-öt is használtam, utóbbinál kijelzőt leszámítva (pixeles CSTN) semmi bajom nem volt velük, de ugye változnak az idők. Ma már elvárom a wifit, rendes kamerát, GPS-t néha...
De majd meglátjuk. Legalább megtudtuk, hogy az MTK platform is képes már 2 megapixelre.Ja, am 3.5-ös jack... Annyira filléres cucc lehet! Nemrég vettem egy laptopot a Delltől és alapból volt benne újlenyomat olvasó. Mondom azt nem kérem, hátha nyerek pár ezret és mit gondoltok, mennyivel lett olcsóbb nélküle??? 2, azaz két dollárral!
Szal akkor egy jack is ekörül mozoghat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyomott áron érkező QWERTY billentyűzetes masina szépen, igényesen összerakva. A T-Mobile-nál Vairy Text néven keresendő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest