- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DrDreams
üzenetére
Igen, én linkeltem. Más telefon, de nagyon sok minden ide is értelmezhető. Google kereséssel rá lehet lelni néhányra, nekem erre nem nagyon van szabad kapacitásom, és energiám, hogy leírjam, mert rengeteg dolog van.
Kb. könyvet lehet róla írni, de értelme sem lenne kiadni, mert mire megjelenne, 1 hónapon belül elavulna.
Meg ez telefontól is függhet. Ezért nem lesz erről soha, sehol egy normális és komplex leírás.Törölhető (illetve tiltható) alkalmazásokat majd leírom, de leghamarabb erre csak vasárnap fog sor kerülni. Vissza kell térnem hozzá a régi rendszerre, ami nem baj, mert néhány dolgot amúgy is meg akarok nézni rajta. Jelenleg ugye MIUI van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Meg ez telefontól is függhet. Ezért nem lesz erről soha, sehol egy normális és komplex leírás.