Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Én rohadtúl nem bántam meg hogy ezt a készüléket választottam.. Még két telcsi jött szóba ebben az árkategoriában. Cserélni is csak a fennt leírt okok miatt cserélném. Kérdés hogy megér-e ez nekem ennyit.. Nagyon egyben van a telcsim, már fóliát is vettem rá kemény 300Ft-ért.
Még egy kisebb (4-8gb) memkarit kap mert a belsö tárhelyem több mint a fele betelt és ez csak a frissítések. Végül is a kamera is elmegy ha szép az idö. A kijelzö meg olyan amilyen.. Ha meg még KitKat is lesz rá.. Bár az nekem annyira nem lényeges. Tényleg elgondolkodtató a csere, mert még min. ugyan annyit (ha nem többet) kellene toldanom mint amennyit ezért kapnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még egy kisebb (4-8gb) memkarit kap mert a belsö tárhelyem több mint a fele betelt és ez csak a frissítések. Végül is a kamera is elmegy ha szép az idö. A kijelzö meg olyan amilyen.. Ha meg még KitKat is lesz rá.. Bár az nekem annyira nem lényeges. Tényleg elgondolkodtató a csere, mert még min. ugyan annyit (ha nem többet) kellene toldanom mint amennyit ezért kapnék...