Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz DrDreams #1452 üzenetére

Egyébként kb. 28-32 ezer között lehet eladni, pöpec állapotban. Függetlenül attól, hogy melyik változat, mert amiben kevesebb a RAM, az viszont dual SIM (itthoniból).

Beszámítani sanszos, hogy nem fogják a telefonod, mert:
    1. Előfizetésre lett véve és nem listaáron, vagy feltöltősen. Kevés bolt vagy magánszemély kockáztatja be.
    2. Az esésből származó hiba miatt kevesebb bolt/ember vállalja be. Leginkább azért, mert nem történt a telefonon teljeskörű átvizsgálás. HA most nem is, de később lehet belőle probléma. Erre kevesebb az esély, de a kockázati tényező egy olcsó telenonnál igen magas.

Egy törött/ejtett telefont csak jóval a piaci ár alatt lehet eladni, függetlenül attól, hogy más dologra van -e kihatással. ÉS itt szintén az szól bele, hogy olcsóbb telefonról beszélünk, mert drágább telefon, Meizu MX4, Honor 6, Huawei P7, LG G2, HTC M8, Sony Z3...stb. valószínűleg nagyobb eséllyel megy el.

Persze lehet találsz valakit, aki bevállalja és ejt rá nagy ívben, mert ez nem igazán probléma. Szerintem 25 -nél többet nem ér. HA valaki fel is szeretné újítani donor készülékkel, akkor annyit sem. Jó esetben 10-15 -be vesz egy alaplap halott készüléket, amiből 1-2 dolgot még el tud adni, így pár ezer forintot már rá kell számolnia a vásárolt készülékre.

Bolt szerintem 15 körül vennél el, egy magánszemély meg max. 25 -ért. Ez persze csak az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák