- iPhone topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Na, hamar váltottál
reméljük, az nem hal meg... Szabad érdeklődnöm, hogy hol vesztegették ennyiért a C7-t? Miben jobb, miben nem?
Csodálkoztam, hogy gyorsnak nevezed a C3-t, szerintem nem igazán az. De tulajdonképpen egészen megbízható volt az elmúlt 6 hónapban. De ezt elsősorban az árához képest gondolom. -
Exian
addikt
Bocsánat, máris off lettem, bár maradtam a márkánál és szériánál: lecseréltem a c3-mat egy c7-re. A C3 harnadnapra elhalálozott, cserélni nem tudták, így visszakaptam a pénzt és az egyik hyperben piszkosul olcsón (14.995 Ft-ért) sikerült vennem egy C7-et (új, dualsimes kártyafüggetlen verzióban).
-
Exian
addikt
Még egy dolog: az állatira tetszik, hogy a rádióhoz végre nem kell feltétlenül fülhallgatót dugaszolni! EZ számomra új, eddig minden telefonom olyan volt, hogy headset nélkül nuku rádió volt! Ezen meg poénból bekapcsoltam a rádiót (füles nélkül), gondoltam kiírja majd a szokásos dumát, hogy "csatlakoztassa a fülhallgatót", de nem! Rögtön megszólalt, kihangosítva! Végre egy gyártó, aki pakolt belső antennát. Dicséretes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest