- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Mielőtt az első Androidos telefonomat megvettem nekem is SE-m volt. Ezt én úgy oldottam meg, hogy MyPhoneExplorer-rel kimentettem vcf-be a telefonkönyvet, és gmail-be beimportáltam, aztán rászinkronizáltam a telefonra.
Azóta még ezt sem kell megcsinálni, ugyanis a MPE támogatja az Androidos készülékeket.
Ajánlom figylmedbe a programot: [link] -
daniele
aktív tag
-
-
mjani1172
addikt
A k750i és az alcatel nálam jó.
Nézd meg az értesítési ablakot mikor a két telefon már látja egymást akkor megkérdezi az alcatel hogy fogadhat e valamit arra oké, és aztán rákérdez még egyszer és arra is oké.
Biztos hogy működik csak nem okézod le.Nézd az értesítéseket,húzd le és minden kérdésre ok. -
ANDROID???
addikt
Ezen a teszten azért egész jó képeket készít a tel. (annak ellenére, hogy nem fényképezőgép), és a videó is egész jó.
Az látható, hogy a srác még nincs toppon ennek a telnek a "tapizásában" elég sokszor többször kell húznia vmit, én eddig szerencsére nem vettem észre, hogy ütnöm kellett volna.
Balázsnba nekem most megy második napja, igaz az éjszaka ki volt kapcsolva kb 5 óra hosszára. Az akku 40%, pedig telefonáltam is elég szépen, és video is készült, és agry birds is ment...
-
annulus
aktív tag
-
annulus
aktív tag
vedd meg webshopban látatlanban, majd ha nem tetszik, vidd vissza 8 napon belül tpontba, és visszakapod az árát..
nekem ma jött meg a kütyü t webshopból rendelve, egyelőre pozitívak a tapasztalataim
de mondjuk nekem nem kellet sok, hogy lenyűgözzön a telefon..
a céges samsung galaxy 3 egy szemét szar, állandóan eldobja a hálózatot, ergó mindenre jó, csak telefonálásra nem.
a régebbi samsung galaxy spicám pedig még miui rommal is olyan, mint egy tetü..
arról nem is beszélve, hogy egyiken hamarabb fogy el a hely, mint a másikonnektek is melegszik a telefon alja intenzív használat mellett?
az elég gagyi, hogy se a mini hdmi, se az usb csati nem kapott gumi borítást..
..és a tepsi méretét még szokni kellszerk.: még valami -> levágnám a kicsi kezecskéjét annak a tervezőnek, aki szerint a telefon tetején lévő gomb ergonómikus a képernyőzár kioldására..
-
mjani1172
addikt
Mindegy,hogy megfelel-e vagy sem,hiszen ez van,és két évig biztos ez is marad.
Amikor vettem természetesen elolvastam a tesztet,és tudtam is mire képes, de az ember bízik benne hogy valami csoda folytán az mégsem úgy van.
Csak azért írom le a tapasztalataimat,hogyha valaki ilyen szempontból mérlegel akkor legyen egy felhasználói vélemény. -
fanthomee
tag
Nekem mindig a Drágám add az életed jut eszembe errôl a sok rövidítésrôl, nem tudom emlékeztek-e a jelenetre:
"Van magánál egy OB mini snaucer RT
hangtompítóval ergo KGB. A munkamódszere viszont NSE. Az SIG-je pedig CIA. A PHD-jét az NDK-ban szerezte, alias DDR. Szeret REM-et, FMR-t, és STP-t hallgatni CD-n. Van egy BMW-je ABS-szel. Nemrég lecserélte a TV-jét."
( #1887 ) Land: Ezzel én is megjártam, jó kis progi, de amikor már egy héten harmadszor szedtem ki az akksit meguntam a dolgot, ésvvisszaállítottam gyárira a telcsót. Azóta amióta nincs fent, nem volt még ilyen gondom. -
mjani1172
addikt
Nekem ez az első androidos telefonom.Majdnem egyetlen kívánságom volt vele kapcsolatban, nagyon szerettem volna hogyha jó képeket csinál.De nem.Nagyjából a k750i szintje,aminek belülről olyan poros az optikája hogy az nem normális.
Olvasd el a tesztet.Amit ott írnak az megfelel a valóságnak. -
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
-
junkpod
veterán
ez...
Q3How should I perform reset?
Long press “# key” and “power on key” at the same time in power off mode, then you will be asked “All data will be lost, continue?” After you select “Yes,” the sequence will be entered with reminder “Formatting flash, please wait.” The phone will auto switch on when reset finishes. Please do not manipulate the phone or remove the battery during this process....nem segítene a wifi-s kollégán?
Bone 123:
azért szerintem a Samu S plus egy jobb készülék, igaz kisebb a képernyő de SAMOLED. Illetve sokkal kisebb fogásra az egész készülég, nagyon szép, az OT995 hozzá képest tégla. Tegnap volt kezemben a Samu S+ és iszonyat gyors volt az egész telefon csak iszonyat drága
dominóban az ot 49e, samu 67e... ennyit viszont nem ér a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest