- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
válasz
wwenigma #9953 üzenetére
Bocsi, de téged osztott be a CM Core Team erre, vagy engem kértek meg?
A /system összesen 250MB. Blade-en egy egyszerűsített Gapps-ot tettek fel, amiből kivágtak sok mindent (pl a Google alkalmazások nagy részét, csak a G Framework volt ott, GMail-el, és slussz), ezért is nem kapott sosem hivatalos helyet a CM9 build szerveren. Nos, mivel nekünk 250 megából kb 230-at lefoglal a komplett build (LETESZTELTEM mielőtt belekötnél, a teljes funkcionalitás eléréséhez kb 229.3MB kell, plusz a GApps). A CM csapat pedig megköveteli, hogy hivatalos supporthoz fel lehessen tenni a goo.im/gapps/ alatti ICS vagy JB GApps zipeket, azok módosítása nélkül. Ezen agyalunk, illetve a RIL-en, de az előbbi sokkal nagyobb prioritást élvez. Egyelőre megoldás: /system/app alá mountolni egy kipucolt custpack-ot. Ezzel az a gáz, hogy a GApps script nem mountolja oda automatikusan. Szóval recovery-ben kell állítani. De hogy? A, megoldás: custpack gyökerébe egy üres file-t betenni, mondjuk cm.installed, a recovery észleli és becsatolja a megfelelő helyre. B, megoldás: recovery-ben flag-et állítani, ami a boot.img alapján dönti el, hogy milyen a jelenlegi ROM. C, megoldás: system/build.prop-ot nézni. Namármost, mindegyikhez jelentősen módosítani kell a recovery-t, ami idő. Ebből pedig, mivel jelenleg egyetemre járok, és mellette dolgozok, nincs sok. iuss-re ugyanez vonatkozik, neki sincs. Szóval, vagy megoldod te, vagy abba lehet hagyni a károgást hogy még nincs CM. Hivatalosan még ICS sincs kiadva, amiből pedig jópár libre szükségünk van (az oroszoktól visszavonták az update-et).
CM7-nél ugyanez a helyhiány volt a probléma.
Igenis megtagadják, ugyanis dolgozunk rajta. Ergó, ki van osztva, a nyaggatással csak minket, és a CM csapatot idegesítitek. Örülnek a friss felhasználótábornak, de ezekkel a posztokkal csak a feszültséget növelitek. Szóval: ETA nincs, majd kész ha kész, addig is csöndet kérünk, mert dolgozunk. De ha ezt nehéz felfogni, tudlak sajnálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Jelszókezelők
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest