Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fonix232

aktív tag

válasz wwenigma #9953 üzenetére

Bocsi, de téged osztott be a CM Core Team erre, vagy engem kértek meg?

A /system összesen 250MB. Blade-en egy egyszerűsített Gapps-ot tettek fel, amiből kivágtak sok mindent (pl a Google alkalmazások nagy részét, csak a G Framework volt ott, GMail-el, és slussz), ezért is nem kapott sosem hivatalos helyet a CM9 build szerveren. Nos, mivel nekünk 250 megából kb 230-at lefoglal a komplett build (LETESZTELTEM mielőtt belekötnél, a teljes funkcionalitás eléréséhez kb 229.3MB kell, plusz a GApps). A CM csapat pedig megköveteli, hogy hivatalos supporthoz fel lehessen tenni a goo.im/gapps/ alatti ICS vagy JB GApps zipeket, azok módosítása nélkül. Ezen agyalunk, illetve a RIL-en, de az előbbi sokkal nagyobb prioritást élvez. Egyelőre megoldás: /system/app alá mountolni egy kipucolt custpack-ot. Ezzel az a gáz, hogy a GApps script nem mountolja oda automatikusan. Szóval recovery-ben kell állítani. De hogy? A, megoldás: custpack gyökerébe egy üres file-t betenni, mondjuk cm.installed, a recovery észleli és becsatolja a megfelelő helyre. B, megoldás: recovery-ben flag-et állítani, ami a boot.img alapján dönti el, hogy milyen a jelenlegi ROM. C, megoldás: system/build.prop-ot nézni. Namármost, mindegyikhez jelentősen módosítani kell a recovery-t, ami idő. Ebből pedig, mivel jelenleg egyetemre járok, és mellette dolgozok, nincs sok. iuss-re ugyanez vonatkozik, neki sincs. Szóval, vagy megoldod te, vagy abba lehet hagyni a károgást hogy még nincs CM. Hivatalosan még ICS sincs kiadva, amiből pedig jópár libre szükségünk van (az oroszoktól visszavonták az update-et).

CM7-nél ugyanez a helyhiány volt a probléma.

Igenis megtagadják, ugyanis dolgozunk rajta. Ergó, ki van osztva, a nyaggatással csak minket, és a CM csapatot idegesítitek. Örülnek a friss felhasználótábornak, de ezekkel a posztokkal csak a feszültséget növelitek. Szóval: ETA nincs, majd kész ha kész, addig is csöndet kérünk, mert dolgozunk. De ha ezt nehéz felfogni, tudlak sajnálni.

Új hozzászólás Aktív témák