- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
ikaros13 #17830 üzenetére
A gyári spb shell-t.
Az adw egy iszonyat fapados gagyi ehhez képest(szigorúan látványról beszélek), az meg nálam nem szempont, hogy agyonra kusztomizálhassam.Itt is cserélhetőek a dokk ikonok, csak teljesen kivenni nem lehet őket. Tehát üres hely sosem lesz, de helyettük bármi más betehető.
Amúgy leginkább azért szeretem a gyári/gyárihoz közeli launcher-eket(nem csak ezen a telón, hanem úgy amúgy is), mert általában a gyári widget-ek iszonyat jók, viszont a legtöbb paly-ről töltött launcher-rel nem mennek. Ha meg widget-eket is play-ről szedem össze, akkor megint ott vagyok, hogy 25 dolgot letöltöttem ahhoz, hogy legyen egy nekem megfelelő főképernyőm, ami gyárival alapból meg van
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest