- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Eddig itt Ausztriában is csak feketével találkoztam. Lett volna igény eltérő színűre, de sehol nem találtuk olyat, csak a sima, nem cserélhetős fekete modellt. Persze ez a többségnem nem hátrány, de ahogy Te is mondtad, azért van igény a színesebb megjelenésű készülékekre is.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Valóban, mi 99 EUR-ért vettük. Még maradtak függő kérdések itt a topicban ugyanis kezdő vagyok, de 8 nap elteltével is nagyon tetszik. Az első benyomások nagyon jók, majd igyekszem még írni róla.
Sajnos 99-ért már nincsen, ugyanis azóta akartunk mégegyet venni (elfogyott), de ezt már csak 129-ért tudtuk megtenni a Saturnban. (Egy kollégának a fórumról)
Ezekszerint most újra van Náluk és épp 119-ért.
-
N.GÁBOR
aktív tag
szucsati, smirdex
Még nem tudom a pontos válaszokat, de amit tudok azt írom.
1. Ha a híváslistából hívsz, akkor a következő történik: Ha például hívnak a sim 2-őn, akkor a hívásindítás előtt megkérdi, hogy melyikről, de javasolja a sim 2-őt. Szerintem ez baráti.
2. A telefonkönyvben simhez lehet rendelni a számokat
3. A kártyák menet közben deaktiválhatóak, tetszés szerintAmire nem válaszoltam az még folyamatban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest