- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
"Te sem lehetsz egy "hardcore user", ha 4 évig használtad a Pop S9-et"
Két Gmail fiók folyamatos szinkronizálása, a szokásos social app-ok, Waze, Google Maps és Nokia Maps napi szintű intenzív használata, napi 20-30 telefonhívás, Wifi hotspot, okosóra szinkronizáció, Google Táblázatok, OneNote, CamScanner, dokumentumok folyamatos megosztása, HD videó nézés, zenehallgatás, fényképezés, közepes szintű játékok.
Meséld el hogy mit kellett volna még tennem hogy "hardcore user" legyek a szemedben??
Ez a készülék már megjelenésekor sem volt drága, mindemellett remek HD kijelzőt és a maga idejében extrém üzemidőt nyújtott.
Nekem ez jut eszembe az Alcatel névről. Bármikor vennék egy másikat.
-
nobela
senior tag
Közel 4 (!!!) évig használtam egy Alcatel Pop S9-et, nagyon szerettem. Ár/érték arányban kiváló készülék volt, sosem volt vele semmilyen problémám.
Ennyiért ez a telefon is jó vétel, simán merném ajánlani bárkinek. Bár nagy eséllyel most én is inkább Redmi 7-et vennék :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged