Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Nekem pedig az Idol3 volt ,a nagyobb verzió és én azt imádtam.Egyedi volt és ügyes ,zeneileg csúcs .Soha nem volt baj vele .Szerintem az volt az Alcatel legjobb telefonja.Eladtam ,a gazdája a mai napig használja nagy örömmel.
Ez az uj alcatel pedig tényleg csinos.Ennyi pénzért pedig egyáltalán nem tűnik rössznak . -
-
dutrás
őstag
Hát jahhh... Volt hozzá nekem is szerencsém. Elképesztően pocsék telefon volt. Pedig a külső és a hardver egészen mást mutatott. Konkrétan két igen drága memória kártyámat vágott haza és a teljesen hektikus működésről nem is beszéltem.
Ennél a telefonnál sem lehet ez másként. Messze kerülöm a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest