- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én pl tudom hogy lehet megkerülni a reklámokat mégsem teszem yt-n se, mert csak azokat nézem ott is 99,9%-ban, akikre fel vagyok iratkozva, tehát a kontent érdekel amit gyárt. Innentől pedig azzal a 10 centtel vagy akármennyivel amit azért kap mert megjelent a reklám, hát támogatom ha már ugye... ezért whitelistes a ph is.
egyébként ezen gondolatmenet mentén ha a videósok akiket nézek behoznak fizetős csatornát, és a kontent is igazodik hozzá, akkor simán fizetek érte.
az egységsugarú usert meg egyáltalán nem érdekli hogy van e reklám előtte vagy sem. általában akit ismerek egyszerűen le se sz@rja. fullscreen egyébként is, az alsót max kikattintja, 3 sec után meg kivágja a reklámot ha bejött és kész. ez szerintem nem akkora gond. ha mindenki blokkolná, a google addig dolgozna rajta amíg nem tudnál nézni rajta semmit blokkolóval, így is nullszaldó körüli a történet, ha most elindulna masszív veszteséges irányba az senkinek se lenne jó. neked se.
-
törölt tag
mondjuk a tv saját sw-jét én is magasról ejtem le. mert nem érdekel. átcsap hdmi-re, aztán már csak hangerőt pattogtatok. lehet hogy van benne yt kliens, meg biszembszom kliens, de egyáltalán nem hat meg. attól hogy ők telepakolják fölösleges baromsággal, attól még nemár hogy hülye vagyok ha nem tudom mit jelent a távirányítón a krtg gomb.
sokan nem ismerik az eszközeik minden funkcióját, mert alapvetően nincs rá szükségük. az meg szerintem nem akkora gond...
-
törölt tag
" mert mindenkinek ugyanaz kell járjon."
igazuk van. ha a világban már mindenki ugyanazt kapja mert jár, akkor a google miért nem így csinálja... mocsok rabló banda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest