- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
halo nem lett rossz, nézőpont kérdése konzolt tekintve biztos jó, mivel hamarabb kijött mint a pc-s verzió...de mikor 1.5 -2 évre rá megjelent pc-re , hát annyira már nem igazán volt látványos.. én erre értettem, azt hogy ha késik...akkor már nem biztos hogy olyan nagy szám lesz, és eltörpül majd az akkoriban megjelenő nagy nevek mellett
(mellesleg a halo közel sem hozta számomra azt a nagy lenyűgözést amit az anno kiszivárgott hatalmas terepekről demózott videók mutatták. Ezt mondjuk olvastam is akkoriban, hogy a microsoft kicsit átvariálta a dolgokatvan egy olyan érzésem hogy az alan wake is erre a sorsra jut. mert hát a tömegnek kell kedvezni (nem annak aki igényes játékot szeretne), és ebből lesz majd egy lineáris játékmenettel megáldott leegyszerűsített konzol sikerszéria
itt nem az a lényeg hogy túl részletes legyen egy játék + legyen hangulata , hanem legyen egyszerű mint a faék, és fogyjon -
afterburner_
őstag
milyen pofont adtam magamnak? azért mert nem támogatom a lehúzós importőröket?
gombok megvannak...de azt mivel magyarazod hogy pl a gta 4ben nincs free aim?? + még jó pár játékban...csak egy béna auto celzas. plusz, "a gyerekes milyen gyorsan tudod nyomkodni a gombot, hogy lerázd magadról az ellent..." meg hasonló szituaciók... ettől van hányingerem legfőképp , és ezt a konzolról szépen átörökli a pc is lassan, meg már át is örökölte.
mellesleg aki meg pc-s hc gamer, nem hiszem hogy konzol vásárláson törné a fejét, mert egy ilyen paddal nem igazan tudsz olyan reakcióidőt produkalni mint mondjuk egy billentyű + eger kombinacióval
off: latom mar miért ez a nagy ellenszenveskedes...xbox tulajba botlottam
-
afterburner_
őstag
ez mondjuk igaz...itthon nem nagyon vásárolok semmit, van hogy megjeleneskor a játékot máshol 50%-al olcsóbban megkapod, pl a gta4et is megjeleneskor 5000 ft-ért vettem átszámítva
és még sok jatékom így van meg... szóval ez igaz hogy nem minden estetben a kiadók a szemetek.
mellesleg a jaték komplexitasat valamilyen szinten meghatarozza hogy konzol, vagy pc-re készül, mert általában a fejlesztők, ha koznolra is írnak akkor valahogy annak a kontrolleret veszik inkabb figyelembe, és egyszerűsítik le az iranyítást... lassan mar ott tartunk hogy nyomd meg a b-t akkor átlépsz egy jelenetet, nyomd meg az x-et és akkor már a játék felével kész vagy
jó persze azért nem ennyire vészes a helyzet, de nem igazan talalkoztam jó repszimulatorral az utóbbi időben, azzal a pár gombbal nem lehet visszaadni azt az élményt mint akár 10 évvel ezelőtti játékoknal...
-
afterburner_
őstag
válasz
Dilikutya #24 üzenetére
a GTA 4 az mondjuk élvezhetőbb pc-n , de nagyon sok játékban érezhető a konzolos egyszerűsítés, akár legyen szó a menüről, meg magáról a játékról, de lehet csak én látom így, amióta ps, ps2 láz elindult és arról jöttek pcre a trágyábbnál trágyább átíratok, , valahogy azt érzem az egyszerűsödés lépett életbe, végülis is a tömeget célozzák meg ezzel... minnél egyszerűbb legyen, többen vegyék, így aki bénább, az is el tudjon vele boldogulni:-)))
-
afterburner_
őstag
én már úgy vagyok vele , ne is legyen pc-re.
A konzol átiratok nagy része mind okádék, bugyuta irányítással, leegyszerűsítve, hogy kb 3 gombbal lehessen irányítani a szereplőt, ja és 2 gombot csak azért nyomkodsz hogy esetleg a rád ugró ellent le tudd rázni magadról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ford topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Táp ventilátor csere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest