Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz zozoo83 #127 üzenetére

fú, verziószám passz, de a szeptemberi hivatalos driver volt és az akkori physix... ami meg stabilan jó, az jópár hónapos... (ha jól megy a régi driver, nem szeretek rizikózni azzal, hogy úgy járjak, mint most)

• mephi666

nagyúr

válasz zozoo83 #125 üzenetére

pisix-el nekem olyan problémám volt (megfelelő topikban írtam is), hogy az nfs shift-tel szívtam ezerrel win7 alatt... (minden más csontra ment, az viszont szórakozott) egyszer elindult, aztán nem és csak win98 módban ment teljesítményromlással... szórakoztam újabb fiziksz-el meg vga driverrel és úgy "meggyógyult", csak a win kezdett randomra fagyni... de úgy, hogy még flash animációk közben is... (játék közben viszont terhelés alatt ritkábban fagyott) és a shift megjavult... ment, mint a golyó, holott elég gyenge a procim is... az atisok is szidták a játékot, hogy erős kártyával is akad indulásnál... kikövetkeztettem, hogy win7 alatt randomra vagy ment a physix+játék, vagy lehalt indulásnál... de ha ment, akkor jól ment... új driverrel elindult rendesen, csak jöttek a fagyások (driversweeper-rel takarítottam drivertelepítések előtt, ahogy kell) win98 módban meg úgy ment, mintha a physix ki lett volna kapcsolva... szaggatott... káromkodtam jó pár sort és gyalultam az új fizikszet meg drivert és ment vissza a régi, amivel azóta is stabil a rendszer... ennyit erről...

...ez egy példa, hogy nvidiásként is lehet szívni a fiziksz-el meg driverrel :( nem tudom mi lehetett végső soron a gond, mert a win7 egyébként kő stabil és az új driver környékén lehetett valami gáz... talán nem szerethette a giga lapomat, amin van egy (letiltott) integrált vga is? :F

Új hozzászólás Aktív témák