- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi vagyok, hogy GMA4500M-et fel tud-e emelni 4500MHD szintre?
-
Amacs
aktív tag
Nekem bejött a facebookos link, azon láttam, hogy frissítik. Ha van külön honlapjuk, azon nem jártam, igy nem tudom ott milyen körülmények uralkodnak.
-
L4CI2
aktív tag
hi
neked jó a honlapjuk ?
nekem itt szürke az egész és csak az van kiríva dupla kattints hogy képet adhass hozzá -
boost
veterán
Összefoglalva kb két három hét tapasztalatát: Mindössze egyszer szállt el a driver, de lényeges grafikai ugrást nem tapasztaltam Intel HD 3000-n.
-
L4CI2
aktív tag
ezek közül jó valamelyik a HD 2500 hoz ? ami az i5-3550 be van
-
-
Tenken
őstag
Van bolt is, ami használtakkal foglalkozik. Ők eleve adnak számlát minden gépről. Ez nem ok.
Az egyetlen dolog, ha valaki a "csak újat" szöveget nyomja, amivel nehéz mit kezdeni. Ámbár ebben az esetben én inkább először egy új agy beszerzését javaslom, majd a probléma újbóli átgondolását.... -
Tenken
őstag
Konzumerek közül is van kevésbé szar, de ettől függetlenül, ha egyszer a kezedbe vennél egy thinkpad-ot, e-s latitude-ot, vagy elitebook-ot soha többé nem néznél home cuccra. Ezt garantálom.
A szépsége a dolognak, hogy kb 1-1,5 évesen még 1-2 év gyári garival, karcmentes példányok mennek 100-120k környékén is, ami az alja a már épp eltűrhető konzumereknek is. Szóval innentől kezdve igazából nincs is miről beszélni.
Egy középszerű értelmi szintet megütő tudatos fogyasztói társadalomban egy darab konzumer gépet nem adnának el a gyártók. Más kérdés, hogy akkor valószínűleg a használt üzleti piac is máshogy nézne ki, de ez itt most lényegtelen. -
Buci21
addikt
válasz
FoxiestFox #44 üzenetére
azért lehet venni értelmes consumert is, pl a G500-as lenovo nem szar
nekem nagyon tetszik, minőségérzetre sem marad el az Asus F3E-mtől, pedig az nem consumer gép volt 6-7 éve
Sebességre meg pláne ég és föld.
-
-
vimes
senior tag
válasz
FoxiestFox #41 üzenetére
Illetve sokan úgy vannak vele, hogyha 100-120-150k-t szánnak a dologra, akkor mindenféleképpen újat szeretnének, és ezért veszik meg a konzumer gépeket, mert újonnan annyiért csak olyanok kaphatók. Arra már nem gondolnak, h lehet, h mikor a gépüknek annyi, egy üzleti gép még vígan menne. Itt jön ki a tájékozatlanság, amit írtál. Sokaknak az élettartam kérdése eszükbe se jut.
-
azbest
félisten
Ha ezek ugyanazok, amit régebben néztem, akkor nem sokra valók. Valószínűleg csak összemásoltak különböző intel binárisokat vagy esetleg minimálisan belepiszkáltak binárisan, pl verziószám átírással. Azért van főleg x86-os belőlük, mert 64biten kötelező a valid tanusítvány, különben minden induláskor kézel kell engedélyezni a használatukat vagy át kell váltani fejlesztői módra a windowst.
x3100 -hoz az általam ismert leghasználhatóbb driver a win8-hoz kapott beépített. Ezt használom win7 64biten is. OpenGl támogatása nincs, mert a windows update driverekből ezt ki szokták herélni (az ms másfél évtizedes harca jegyében az opengl ellen). [link]
-
-
Shatter98
tag
én ugyan nem vagyok érintett(hál az égnek), de ez azért nem semmi
-
boost
veterán
Kipróbáltam Intel HD3000-el a Skyrimet, de nem tapasztaltam előrelépést.
-
Tenken
őstag
Az a dedikált max kazánnak jó..
HP 2560p, R9 280x egpuval, 2048 gcn mag. /Innen nézve mindegy, hogy igp vagy 8570m/
2 éves üzleti subnoti igp-vel tökéletes kombinációja az energia takarékosságnak, hordozhatóságnak, minőségnek. Nem is értem miért vesznek konzumer gépeket az emberek. -
tocsa
senior tag
Mekkor szegyen mar ez az Intelnek? A Linux-on birtam a hozzaallasukat, mert nem titkoloznak annyira, mint az nVidia vagy az AMD, nade nem hittem volna, hogy Win platformon ilyenek! Leszakad a pofam!
Fejlesztokent tudom milyen halatlan feladat lehet ilyen regi drivereket karban tartani, de valakinek azert meg kene ezt tenni egy Intel kategorias cegnel...
-
törölt tag
kíváncsi vagyok, a fejlesztőknek van-e közük a régi ati-s omega driverekhez, vagy csak véletlen névazonosság?
btw omega driver, régi szép idők, mikor az ati éveken keresztül képtelen volt normális drivert írniszerk: mi ez a fostaliga facebook-os honlap...
-
Buci21
addikt
válasz
AxBattler #31 üzenetére
nemigaz, a switchable graphics nagyon jó mobilitást ad, energiatakarékos módban csak IGP, ha akarom, akkor meg dVGA és játék
Barátnőm új Lenovo G500-asa kb 5 órát bír, de gyakran többet is, mindezt net meg ilyesmi mellett. Játék alatt persze h nem produkál ilyen szép eredményt, de azért a 8570m 384 GCN magja nem is rossz.
-
cildren
tag
Valaki esetleg fordíthatna Kext-et X3100-hoz 64bit-re(OS X). Köszi!
-
elistvan
őstag
Örül az ember hogy a mai világban még van aki ilyesmivel foglalkozik önszántából ráadásul 0 anyagi haszonért cserébe. Dicséretes kezdeményezés.
-
Biztosan nagyon jó a cucc, de ez a facebook only modell rohadt bosszantó...
-
Teta1
csendes tag
Mobil HD2000-hez engem is érdekelne van-e, de én nem találtam a listában.
Lehet, hogy én vagyok vak... -
sanzi89
addikt
Valamit felrakott az OS alapból, volt kép, de például a monitoromnak legmegfelelőbb beállítást nem tudtam eszközölni, mivel ha felraktam 1280*1024-re akkor egyből sápítozott, hogy a 60Hz sok neki. Miután egy csomó szenvedés árán felment, vígan megy a monitor 75Hz-en bármilyen hiba nélkül.
És a játékokat, meg egyéb VGA igényes feladatokat még meg se említettem, csak szeretnék egy élvezhető Windows Desktopot. -
dabadab
titán
"Csak mert elvileg nem írhatnak drivert az Intel engedélye"
Ezt nem tudom, hogy mibol gondolod, de egyaltalan nincs igy.
"és nem is fejthetik vissza."
A reverse engineering mar valoban ingovanyosabb terulet, orszagonkent eltero szabalyzassal, de teljes tiltas sehol sincs, a kompatilbitasi problemak lekuzdese meg tipikusan ott szokott lenni a megengedett kivetelek kozott.
-
bitblueduck
senior tag
egy adott program működésében észlelhető probléma, vagy az alkalmazás futtathatatlansága az Intel szerint nem kritikus hiba
Megnézném amikor ezzel bepróbálkoznak professzionális piacon is -
tDr1v3r
veterán
HD 2000-hez is van driver?
-
vimes
senior tag
Remélem, előbb-utóbb Ivy Bridge-re is kijön...
-
ATEE77
tag
"Cedar Trail platform lényegi támogatása már termék bolti árusításának megkezdésekor megszűnt." Na én ebbe pont belefutottam anno.Ezért soha többet nem veszek Intel cuccost.
-
boost
veterán
Feltettem HD3000 HD-re, mobil procis, és megy. Különbéget még nem látok.
Majd este skyrimen.
-
Necc
addikt
GMA 3650 -hoz tovabbra sincs alapszintu x64 driver, kar, pedig azert biztam benne
-
törölt tag
Nekem van egy lapos, hd4500 -as "vidkártyával".
De a driver telepítés közben kék halálozik a win 8.1. -
vince
őstag
Dícséretes a támogatók aktivitása, elfogadhatatlan az intel hozzáállása...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Intel feljelentheti őket, ha akarja. De nem hiszem, hogy meglépik, hiszen a projektek egy éve zajlanak. Nem érdemes belemenni egy ilyen csatába, mert jogilag ugyan igazuk van, de a médiában már nehéz lesz megmagyarázni, hogy miért a vásárlóknak kell gatyába rázni az eladott termékeket, és ezt ők miért akarják megakadályozni. A "magasról le vagy szarva és csak a pénz a fontos" PR nem ideális ezen a piacon.
Valszeg a jövőben is passzív hozzáállású lesz az Intel. Akkora hátrány azért őket ebből nem éri. -
hcs89
csendes tag
Kár, hogy már eladtam a régi laposom, amiben x3100-as volt. Szivesen kipróbáltam volna, mit tud a driver Win 8 alatt.
-
smkb
őstag
És mi a helyzet jogilag? Csak mert elvileg nem írhatnak drivert az Intel engedélye nélkül, és nem is fejthetik vissza.
-
Stodi
újonc
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a HD 3000-hez való driver jó-e a mobil verzióhoz is? Ha igen, már töltöm is le
Amúgy minden tiszteletem a készítőknek, pláne hogy még pénzt sem kérnek érte. Én pár dollárt simán rááldoznék. -
törölt tag
szép kezdeményeszé. az intel meg azt teszi, amit egy fogyasztói társadalomban a gyártónak tennie kell. ha régi igp-re fejleszt, akkor erőforrást, pénzt, időt tol egy olyan projektbe, ami azt célozza, hogy a terméke tovább maradjon használható, ergó ne vegyen újat a user.
az meg már régóta nem divat, hogy jófiút játszanak, hogy de tessék itt van, támogatom, aztán majd újra tőlem veszel legközelebb is, merthát én milyen jóarc vagyok ugyelátod...
-
boost
veterán
Egy próbát megér.
-
sanzi89
addikt
Ezért nem fogok többet SOHA inteles gépet összerakni/vásárolni. Botrányos amit művelnek...
Mit össze nem szenvedtem, mikor egy G41-es chipszetű gépre akartam Win Server 2012 R2-őt vagy Windows 8.1-at rakni, fél napot túrtam a netet, mire találtam valami kókányolást, pedig vígan, kisujjból futtatja, de szándékosan, szoftveresen korlátozzuk a használhatóságot. Piacvezetőhöz méltó magatartás mondhatom. -
MongolZ
addikt
Nem semmi... hihetetlen, hogy mennyire nem érdekli az intelt a driverek, és az is hihetetlen, hogy ezek az úriemberek mit ki nem facsarnak a hardverekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest