- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Értem, de javítsatok ki ha tévedek de amíg az orvos nem tudja orvosi eszközzel vizsgálni valakinek a problémáját, addig kezelni se tudja. Tehát ha másodpercekig vagy órákig tart a dolog, és másnap már megy is az ember az orvoshoz, akkor nála nem fog jelezni a műszer. Akkor hogyan is kezdhetné meg a terápiát? Az okosórád értékei alapján nem fog neked gyógyszert felírni. Vagy igen?
Egyébként érdekelne engem, hogy ha ilyen néha-néha előforduló fibrillációja van az embernek, akkor az veszélyes dolog lehet egyáltalán rövid vagy hosszútávon? És ha igen, akkor nem fordul át a dolog egy tartós fibrillációba(amit majd kimutat az éves szűrés), mielőtt az egészségügyi kockázatot jelent?
Ne értsetek félre egyébként, nem akarom én leszólni ezeket az eszközöket funkciókat. De még az itt kapott információkkal sem érzem úgy hogy kézzel fogható esély lenne rá, hogy egy nem idős és egyébként egészséges embernek bármilyen módon egészségügyi segítséget nyújtson egy ilyen eszköz. Alapból ritka betegségről beszélünk, főleg fiatal korban. Ráadásul túl sok a "ha". Ha éppen a szűrővizsgálaton nem jelentkezik a fibrilláció. Ha az éppen majd hónapok vagy évek múlva esetleg stroke-hoz vezetne. És ha egyáltalán kimutatja az okosóra a dolgot. Mert arra vonatkozóan nem láttam adatot, hogy hány százalékos pontossággal mutatja ki a fibrillációt. Ezek miatt még mindig azt gondolom, hogy az életet mentett kijelentés elég erős. Nem érzem úgy, hogy csak ezek miatt a rohannom kéne a boltba venni valamilyen kütyüt. Én személy szerint az éves szűrést is előszeretettel kihagyom, meg a gyanús anyajegyeimet is lusta vagyok leszedetni. Ezzel pedig szerintem az emberek nagy többsége így van. Pedig ezek egészen biztosan jóval fontosabb dolgok, mint venni egy EKG-s órát. Persze ha valamilyen egyéb okból vennék egy ilyen eszközt, akkor én is bekapcsolnám az EKG-t, végül is miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre azonban csak Dél-Koreában. A Watch 3 EKG-ja az Egyesült Államokban kapott zöld utat.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest