- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Léggel nagyon nehéz behűtteni.. a legdúrváb léghűtéseket ha sikerül ráoperálnod nagyon komoly 12centis ventikkel akkro feljebb mehetsz még... Tuti hogy a hőmérséklet szab gátat... Zalman CNPS9500-al 3,9et futott a 3,4-es proci hosszú távon.. mikor teletoltam a házat ventikkel, előre 2db 12-es hátulra 2db 8-as a proci bordája fölé közvetlen magas fordulatú 8as-t raktam bő 10fokot esett a hőmérséklet, se gyből ment 24/7-re 4gigát... mikor lepolíroztam a procit és a hűtőborda alját, ismét nyertem cirka 8fokot, utána 4080-at ment... fagyállóval ugyanazon a feszen 1,53V-on ment 4300-at.. szal ha tudod hűteni megy az, van benne tartalék rendesen.. de a legdúrvább 15ezres hűtéseket kell akkor rá tenni, mert komolyabban meghúzva lényegesen többet eszik mint egy Core2 Quad
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest