- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#95904256 #82 üzenetére
Ranagol_5-nek van, meg néha egy-egy feltűnik itt a PH-n is
Olyan 15ropiból meg is lenne... Azért egy ilyen lappal nagyon dúrva gépet össze lehet rakni... 3,4-es EE bele, 3,8-ra felpörgetve vízzel, 4X512MB Cruical Ballistix tracer DDR500
De akinek nem fekszik a csilli villi vas, akkó mehet bele helyette a 4X512MB 600-as DDR, vagy 4X1GB 500-as A-DATA vagy Cruical Ballistix (Tracer nélküli)
VGA-ból egy GTX480 vagy egy HD5970
4X1TB HDD, meg egy 800-as Corsair táp, és vidámság van -
-
-
-
Hát azzal biztos nem sokat
Viszont kezdésnek legyen ez:
eredmény: 28240
alaplap: Abit IC7-MAX3
CPU: 3,4GHz Pentium4@4513MHz
VGA: ATi Radeon HD3850 AGP
MEmória: 2X256MB DDR600 A-DATA
Oprendszer: Windows XP SP3
Hitelesítő kép
Lesz ez még jobb is, megmoddoltam a FET gyári hűtését, 3,65-n is elindukl a teszt de lekapcsol a táp.. sztem kevés a 400-as csiftek
4,6-on meglesz a teszt, csak vissza kell hűlni a fagyállónak...
meg le van butítva a XP, így sztem 4,6-on meglesz a 30k+ is.. de majd meglássuk -
pár perc pihi után a lap elindult... De ha komolyabb eredményt akarok át kell terveznem a fetek hűtését...
Mindegy.. akkor úg ylesz hogy hamarosan felrakom az eddig elért eredményem, amivel még mindíg a 2. helyen leszek de sokkal közelebb lesz az 1. hely, és akkor cirka 2nap múlva jön a mégjobb eredmény -
válasz
#95904256 #72 üzenetére
csúszik a mutatvány, lehet kicsináltam az IC7-MAX3-at... a Fetek sanszos hogy kinyíródtak, iszonyat mód forróak voltak, még az OTES hűtés sem tudta rendesen hűteni, az alaplap alja is, a NYÁK a fetek környékén is megfoghatatlanul forróak voltak
Úgy látszik nem tetszett nekik, hogy a prescottot, 4,6gigán hajtottam -
Van új eredményem, de még nem publikálom, még szépítgetek rajta
-
-
Hoztam egy újabb eredményt, hála a frissen kapott Radeon 9800XXL-nek
Pontszám: 19133
Alaplap: Abit IC7-MAX3
Proci: Prescott magos P4 3,4@3915MHz
VGA: Ati Radeon 9800XXL
Memória: 2X1GB Corsair DDR500
Oprendszer: Windows XP SP3
hitelesítő kép -
-
-
-
-
válasz
#95904256 #51 üzenetére
megnéznéd kicsit magasabb órajelen is, hogy mit tud a 2 kártya?
Igaziból arra lennék kíváncsi, hogy a PCI-os 9500GT gyorsulna-e még, vagy pedig már nem, mert a PCI busz limitálja?!szerk: amúgy ismát egy nem mindennapos alaplappal teszteltél látom
Mennyi tuning opciót kínál fel? Ki kéne próbálni, mit kezd a lap egy GTX480-al -
-
-
Igen, én kaptam le egy Opteron proci kupakját ezaz... Nagyon változó, menynyit lehet vele nyerni.. attól függ a kupak alatt mennyire fasza a hőátadás... akár nyerhetsz vele 10-15fokot is, de ha tényleg fasza a gyári kupak alatti pasztázás, akkor 3-4-5foknál többet nem biztos hogy ki lehet hozni belőle
kmisi99! Lehet hogy gyors egy I7 4gigán, de mire mész vele, ha nem adja a feelinget -
Léggel nagyon nehéz behűtteni.. a legdúrváb léghűtéseket ha sikerül ráoperálnod nagyon komoly 12centis ventikkel akkro feljebb mehetsz még... Tuti hogy a hőmérséklet szab gátat... Zalman CNPS9500-al 3,9et futott a 3,4-es proci hosszú távon.. mikor teletoltam a házat ventikkel, előre 2db 12-es hátulra 2db 8-as a proci bordája fölé közvetlen magas fordulatú 8as-t raktam bő 10fokot esett a hőmérséklet, se gyből ment 24/7-re 4gigát... mikor lepolíroztam a procit és a hűtőborda alját, ismét nyertem cirka 8fokot, utána 4080-at ment... fagyállóval ugyanazon a feszen 1,53V-on ment 4300-at.. szal ha tudod hűteni megy az, van benne tartalék rendesen.. de a legdúrvább 15ezres hűtéseket kell akkor rá tenni, mert komolyabban meghúzva lényegesen többet eszik mint egy Core2 Quad
-
-
-
-
-
-
-
Akkor itt egy másik:
Eredmény: 26643
Alaplap: Abit IC7-MAX3
CPU: Intel Pentium 4 3,4GHz@4030MHz
VGA: Ati Radeon HD 3850 AGP
Memória: 2X1GB Corsair XMS DDR500@475MHz CL3-4-4-8
HDD: 160GB SATA
Oprendszer Windows XP SP3
kép: ezleszittenaz
Egyenlőre ennyi, ha szorosodna ahelyzet, akkor kicsit komolyabban oda lépek a procinak, meg akkor bekerülnek a CL2-es Ramjaim -
Kár hogy nem látszódik a felbontás meg a részletesség stb.. pedig igen különleges eredmény:
S478-as Extreme Edition a proci meg már nincs nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest