Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz aeroxr #102 üzenetére

Voálá megint eljutottunk hogy ha hülye valaki az a user :)
    Egyébként pár éves notinál én simán el tudom képzelni, hogy azzal kiváltsanak egy asztali gépet vagy mini pc-t. Pár év múlva meg lehet meghalódik az akksi és ha jól értelmezem a hírt akkor pár%-tól 30%-os határokig lép fel a teljesítményvesztés mértéke, össze vissza. Ez egy baki, amibe senki nem hal bele és senki nem veszi észre sem szerintem. Ettől függetlenül ez egy spórolás, amit a gyártó eltitkolt (gondolom nincs benne a leírásban) most meg ilyen komédia nyilatkozattal intéz el. Azért illene emberszámba venni a vásárlót, bármennyire is szokatlan viselkedési forma lenne ettől a gyártótól (is), bár itt legalább humorérzékkel mellőzték ezt.

104: én ennyire elvakult fant csak egyszer kétszer láttam itt a ph!-n, szóval túlzásokat nem kell irogatni, az hogy a saját honlapjukon mit csinálnak ahhoz semmi közünk szerintem.

• Peat;)

veterán

válasz Ijk #92 üzenetére

Ez a példa minden területen megállja a helyét, gratula hogy megállapítottad.

De itt azért is van ilyen fokú ellenszenv eme hiba irányába: mert az apple a tökéletes, hibátlan, ha neked ez van akkor más életed van stílust alakított ki a termékei körül. A fizikai tulajdonságokról már sokszor kiderült hogy nem mindenek feletti és becsúsznak hibák applénél is, elég érthetetlenek is. Na de egy ilyen nyilatkozat amivel egyszerre szúrja tökön magát de egyszerre ad magyarázatot (a fanoknak és laikusoknak) már több mint hírérték, ez már szórakoztatóipari terméknek illik be. A többség ennek megfelelően szórakozik rajta.

Új hozzászólás Aktív témák