- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Voálá megint eljutottunk hogy ha hülye valaki az a user
Egyébként pár éves notinál én simán el tudom képzelni, hogy azzal kiváltsanak egy asztali gépet vagy mini pc-t. Pár év múlva meg lehet meghalódik az akksi és ha jól értelmezem a hírt akkor pár%-tól 30%-os határokig lép fel a teljesítményvesztés mértéke, össze vissza. Ez egy baki, amibe senki nem hal bele és senki nem veszi észre sem szerintem. Ettől függetlenül ez egy spórolás, amit a gyártó eltitkolt (gondolom nincs benne a leírásban) most meg ilyen komédia nyilatkozattal intéz el. Azért illene emberszámba venni a vásárlót, bármennyire is szokatlan viselkedési forma lenne ettől a gyártótól (is), bár itt legalább humorérzékkel mellőzték ezt.104: én ennyire elvakult fant csak egyszer kétszer láttam itt a ph!-n, szóval túlzásokat nem kell irogatni, az hogy a saját honlapjukon mit csinálnak ahhoz semmi közünk szerintem.
-
Tim82
félisten
Azt ugye sejted, hogy az összehasonlításod teljesen értelmetlen?
Merthogy nem a MacBook vs. desktop PC (300+ W) táp összehasonlításának volna itten értelme, hanem a MacBook vs. más brand-ek laptopjai tápjainak. A desktop és laptop tápok közötti különbséget talán mindenki érzékeli.
Jelzem, a T41p-mhez lévő táp 56 W-os és talán kisebb, mint egy MacBook-hoz adott táp. A T41p-m mégsem megy lassabban hálózatról (de akku nélkül). Biztosan fejletlenebb technológia
(egyébként igen, ez egy Banias processzoros gép, nem C2D).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest