Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
novinyul
veterán
Minden második évben ügyfél megtartó csoport, aztán 2 hét egyezkedés
Eddig mindig sikerült kialkudni valami normális árat. Vodafone egyszerűbb eset, jobban lehet velük tárgyalni. De azért elég gáz hogy 2010-ben a 9900ft-s csomagomra 0ft volt a Galaxy S!!! Most meg alaphangon hívjam a Cofidis-t
-
El Diabl0
tag
Telekomnál sem fogsz semmit kapni majd, ha hosszabbítasz. Nekem most fog lejárni a 2 év és ugyanaz jár mint az új előfizetőknek. Drágábbak is sokkal, ha nem vagy magentás. Én pont a Telenorhoz tervezek átmenni emiatt. A Hyper M Net csomag nagyon szuper 11 hó hűséggel. 120 perc beszéd 100GB nettel (eddig 70GB volt talán a rekordom, pedig sokat youtube-ozok, 1080p-ben) 7990. Most 13500-at fizetek 40 forintos percdíjra (T-seket ingyen hívom) és korlátlan netre. Ebben van még HBO Go is, amit közben kivettek.
-
Ruhplus
csendes tag
Szerintem ez nem így van és rosszul látod a helyzetet.
Ha felmész a Telenor oldalára ott látod, hogy mennyi a csomagok alapdíja hűség nélkül.
Amennyiben hűséget vállalok választhatok, hogy mit szeretnék, készülék kedvezményt vagy havidíj kedvezményt.
Szóval csak akkor EMELKEDIK a havídíjam, ha eddig a kedvezményt a havidíjamra vettem igénybe és nem a készülékre.
Azt meg mindenki el tudja dönteni, hogy neki melyik éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest