Hirdetés

Akciófigyelő: Nulla forint, két év hűség

Tizenöt készüléket lehet elhozni a Telenortól két év, különböző tarifacsomagokra vállalt hűségért cserébe.

Hirdetés

A Telenor összesen tizenöt készüléket kínál pontosan nulla forintért, viszont két év hűségért cserébe. Megoszlanak a nézőpontok a függetlenség értékéről és praktikumáról, sokan viszont amúgy sem óhajtanak szolgáltatót vagy tarifát váltani egy ideig, így örömmel élnek a kedvezményes lehetőségekkel. Ők jelenleg az alábbi tarifacsomagok mellett az alábbi készülékek közül válogathatnak nulla forintért a Telenor kínálatából.

Nokia 210
Nokia 210 [+]

XS-es tarifacsomagban csak a dual SIM-es, nyomógombos Nokia 210 kínálgatja magát és az S-esben sincs tolongás. Mindössze a Motorola Moto E6 Play szerény képességei járnak az alapcsomag mellé. Egy LG K22-höz már M-es konstrukcióban kell gondolkodni, ugyanitt versenyez az LG K42 és K41s is, a Huawei P Smart 2021 (Google nélkül) és a Redmi 9AT mellett.

Honor 9X
Honor 9X [+]

L-es csomag mellé viszont már választhatunk egy kellemes Honor 9X-et vagy Honor 9X Lite-ot, amelyek még rendelkezek Google szoftvercsomaggal, a Huawei P40 Lite viszont ebből a szempontból már kompromisszumos, mivel csak az App Gallery és Petal Search előnyeit élvezhetjük. Ugyanebben a kategóriában opció még a Samsung Galaxy A12 és A21s, valamint az LG K61.

Stylus nem, de Dual Screen tok jár a Velvethez online rendelés esetén.
Stylus nem, de Dual Screen tok jár a Velvethez online rendelés esetén. [+]

Az XXL-es csomaghoz viszont jár az LG Velvet, a Redmi Note 9 Pro vagy a Samsung Galaxy A51. A Velvet különlegesen szép, kifejezetten jó eszköz lett, online rendelés esetén (bármely tarifacsomaggal, hűség nélkül is) pedig február 28-ig jár hozzá az LG Dual Screen tok is. A Redmi Note 9 Pro 30 wattos gyorstöltéssel, 5000 mAh-s akkuval, jack-kel és NFC-vel csábít, a Galaxy A51 pedig Super AMOLED kijelzőt, jack csatlakozót, ANT+ támogatást és friss One UI-t kínál.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés